Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nimic pe MureșValics Lehel / SportPictures.eu
12 Aug 2015

Liga 1: Nimic pe Mureș

ASA Târgu Mureş și ACS Poli Timişoara au oferit un meci fără goluri în această seară, cu toate că premize erau pentru a vedea o partidă animată. Impresia bună lăsată la returul cu St. Etienne a rămas o simplă amintire pentru elevii lui Vasile Miriuță, care au extins eclipsa de formă care și-a făcut apariția la meciul din week-end de la Ovidiu.

Dorința de a recupera terenul pierdut nu a fost de ajuns pentru a suplini lipsa realizărilor fotbalistice. Jazvic, Golanski și Pedro au pus în pericol buturile lui Kirschtein, dar intervențiile portarului bănățenilor și ale lui Scutaru au îndepărtat pericolul. Oaspeții au contat în atac după minutul 30 pe fondul unei perioade de respiro a mureșenilor, dar nici ei nu au fost convingători în exprimare. Bărbuț nu a găsit drumul spre gol în minutul 65 după un contraatac 3 contra 1 al ”violeților”, apoi cu un minut înainte de final Zicu alege driblingul în locul șutului dintr-o poziție și o fază similară cu cea a ratării lui Bărbuț.

Astfel, se încheie ASA – ACS Poli 0-0, încă un pas fals făcut de mureșeni în cursa pentru un loc pe podium.

 

ASA (antrenor Vasile Miriuţă): Stăncioiu - Golanski (min. 54 Hanca), Bejan, Gonzalez, Balic - Mureşan (min. 66 Bruno Martins), Gorobsov - Jazvic, Brandan, Pedro (min. 73 Velayos) - Manolov

ACS Poli (antrenor Dan Alexa): Kirschtein - Belu, Scutaru, Melinte, D.Popescu - Sarmov, Artean, Ov.Popescu - Rufino (min. 83 Popovici), Hernandez (min. 30 Bărbuţ), Goga (min. 72 Zicu)

Alte știri din Liga 1