Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nimic la nimic în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Sep 2015

Liga 1: Nimic la nimic în Ștefan cel Mare

Timișorenii au venit în Ștefan cel Mare pentru meciul cu FC Voluntari după o serie de trei victorii consecutive la care a contribuit venirea la cârma ACS Poli a tehnicianului Florin Marin.

Porniți ca favoriți ai hârtiei, oaspeții au avut un start de partidă mult mai bun decât ilfovenii și după ce au încercat poarta lui Balauru cu un șut al lui Llorente, o fază din minutul 18 i-a determinat să solicite penalty. În urma unui corner, Melinte a fost împiedicat de Pancu să reia balonul din 6 metri, însă arbitrul Robert Dumitru nu a acordat nimic. A fost un șoc pozitiv pentru gazde, care au încercat să dea replica în minutul 22, când Kone a pătruns periculos în careul lui Kirschstein, însă pasa decisivă a ivorianului este blocată de portarul german. Reveniți în ofensivă, bănățenii ratează în minutul 26 o ocazie importantă prin Hernandez, care a reluat pe lângă poartă mingea centrată în careu de Elek după ce îl driblase pe Balauru, ieșit neinspirat din careu. La poarta cealaltă, Voduț îi dă emoții lui Kirschstein cu un șut de la 25 de metri care trece puțin pe lângă cadrul porții, iar finalul de repriză aparține oaspeților.

După un șut al lui Kone din afara careului ce îl întrebuințează pe Kirschstein, bănățenii pun stăpânire pe joc în startul reprizei secunde. Portarul timișorenilor le dă emoții coechipierilor în minutul 70, când pleacă dintre buturi și uită să revină, dar Mihai Costea nu reușește să taxeze această rătăcire și balonul trimis cu efect nu prinde cadrul porții. După două șuturi ale lui Goossens și Mihai Costea la care Kirschstein se opune, ambele echipe afișează resemnare în joc și se încheie FC Voluntari – ACS Poli 0-0, încă un meci fără victorie pentru ilfoveni.

 

FC Voluntari (antrenor Flavius Stoican): Balauru - Rus, Novakovici, Maftei, Briceag - Novac, Goossens - Kone, Pancu (min. 67 Todoran), Pîrvulescu (min. 56 M. Costea) - Voduţ (min. 75 Mihai)

ACS Poli (antrenor Florin Marin): Kirschstein - Belu, Luchin, Melinte, D. Popescu - O. Popescu (min. 46 Bărbuţ), Sarmov, Llorente - J. Hernandez (min. 69 Croitoru), Goga, Elek (min. 90+1 Rufino)

Alte știri din Liga 1