Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nimic de făcut contra campioaneiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Dec 2018

Liga 1: Nimic de făcut contra campioanei

Cu un joc neconvingător, Dinamo nu a găsit resursele necesare pentru a o învinge în Ștefan cel Mare pe CFR Cluj, campioana și liderul la zi al clasamentului.

Jucătorii pregătiți de Mircea Rednic nu au putut șterge cu buretele prestația din partida din etapa trecută de la Ovidiu și au avut în primele 45 de minute doar două ocazii, o lovitură de cap a lui Mihai Popescu ce nu a prins cadrul porții și un șut pe poartă al lui Daniel Popa ce l-a obligat pe Arlauskis să scoată balonul de sub bară și să-l respingă în corner. Imediat după această fază, Păun ia o acțiune pe cont propriu și slalomează printre jaloanele formate din fundașii dinamoviști pentru a-l învinge pe Penedo cu un șut de pe linia de fund ce a trimis mingea printre bară și piciorul portarului panamez. Era minutul 35 și șapte minute mai târziu Penedo și-a răscumpărat greșeala de la gol cu o intervenție excepțională la lovitura de cap a lui Țucudean.

După pauză Katsikas face penalty cu un fault greu de explicat asupra lui Țucudean, aflat cu spatele la poartă la limita careului mare al lui Dinamo și venit dintr-o poziție de ofsaid nesemnalizată. Arbitrul Marius Avram a indicat punctul cu var și Culio a transformat fără probleme cu un șut puternic trimis în partea dreaptă a lui Penedo, plecat pe partea opusă. Așadar, 0-2 din minutul 51 și lucrurile mergeau din rău în mai rău pentru Dinamo. Popa și Montini ratează în aceeași fază din minutul 57, Ait Atmane șutează în minutul 69, dar este blocat de Arlauskis, Zenke este blocat de Manea în minutul 73, iar zece minute mai târziu Țucudean stabilește scorul final cu un șut cu exteriorul de la 16 metri care a plasat balonul sub transversală.

S-a încheiat Dinamo – CFR Cluj 0-3 (0-1), o lovitură grea pentru ”câinii roșii” care rămân la șase puncte de play-off.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Penedo - Sorescu, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore - Gomelt - Zenke (min. 76 Hanca), Ait Atmane, Nistor (min. 46 Montini) Salomao (min. 70 Moldoveanu) - D. Popa

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic, Bordeianu (min. 84 Lang), Culio - Deac, Ţucudean (min. 90 Costache), Păun (min. 76 Moutinho)

Alte știri din Liga 1