Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nimeni nu a învins în bătălia de la MogoșoaiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Dec 2020

Liga 1: Nimeni nu a învins în bătălia de la Mogoșoaia

O adevărată bătălie s-a dat pe terenul din complexul de pregătire al Federației Române de Fotbal de la Mogoșoaia la partida dintre FCSB și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Montați să obțină un rezultat pozitiv în partida din deplasare cu liderul campionatului, elevii lui Leo Grozavu au jucat de foarte multe ori la limita regulamentului și au fragmentat jocul, ceea ce a făcut imposibilă construcția pe faza ofensivă pentru formația roș-albastră. De aceea, o fază fixă era singura soluție pentru jucătorii pregătiți de Toni Petrea de a înscrie. Așa s-a și petrecut în minutul 30, când o centrare din lovitură liberă a lui Florinel Coman a imprimat balonului o traiectorie perfectă, căzând practic între linia fundașilor și linia porții, acolo unde Iulian Cristea a apărut și a reluat cu capul în plasă. Șapte minute mai târziu insistența lui Florin Ștefan a menținut mingea în joc când părea că se îndreaptă spre aut, fundașul stânga al oaspeților l-a păcălit pe Crețu și i-a pasat lui Fofana la marginea careului, iar acesta a reluat cu latul la rădăcina barei din dreapta lui Vlad și a restabilit egalitatea.

Covăsnenii sunt din ce în ce mai insistenți în atac pe măsură ce FCSB nu găsește soluții să treacă de defensiva bine organizată, iar în minutul 72 Vlad are două intervenții salvatoare în aceeași fază, la șutul lui Nouvier din afara careului și la voleul lui Safranko pe respingere. Trei minute mai târziu portarul gazdelor este din nou pe fază la șuturile lui Safranko și Aganovici din interiorul careului, covăsnenii solicitând penalty la intervenția lui Moruțan asupra lui Aganovici, dar arbitrul Horațiu Felnic a lăsat jocul să continue. Partida se încheie cu o mare ocazie a gazdelor, Moruțan reluând din voleu un balon prelungit cu capul pe spate de Buziuc, însă Niczuly blochează în primă instanță, apoi Delgiannidis a respins cu genunchiul de pe linia porții.

S-a încheiat 1-1, o remiză ce asigură poziția de lider la finalul turului pentru FCSB, iar covăsnenii termină prima parte a campionatului pe o nesperată poziție 4 în ierarhie.

 

FCSB - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-1 (1-1)

Au marcat: I. Cristea (min. 30)/Fofana (min. 37)

FCSB (antrenor Anton Petrea): A. Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu (min. 63 Panţîru) – Moruţan, Perianu (min. 46 Simion), Olaru – Man (min. 83 Buziuc), Fl. Coman, Oct. Popescu (min. 75 Vînă)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Delgiannidis, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan – Csiszer (min. 14 Nouvier, min. 78 Golofca), Fofana, Vaşvari, Aganovic (min. 78 Purece) – Safranko (min. 79 L. Fulop), Ştefănescu (min. 62 Petrila)

Alte știri din Liga 1