Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nemec salvează Dinamo, Mingote pe ASARăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Dec 2016

Liga 1: Nemec salvează Dinamo, Mingote pe ASA

Un meci mai greu decât o lăsa să se vadă diferența din clasament dintre cele două protagoniste s-a încheiat în cele din urmă cu victoria lui Dinamo în propriul fief contra celor de la ASA Târgu Mureș.

Cei care au avut inițiativa în meci au fost, așa cum era de așteptat, gazdele, care au avut prima ocazie la șutul lui Palic din minutul 19, scos de Mingote de sub transversală. Patru minute mai târziu Nemec se înalță nestingherit și trimite în plasă mingea centrată de Hanca de pe partea dreaptă, aducând liniștea în tabăra gazdelor, care par că nu au forța de a pune în pericol poarta lui Mingote și nu își mai conturează alte ocazii de gol până spre finalul partidei.

Oaspeții ies pentru prima dată în evidență în minutul 58 la șutul lui Vlad Morar, dar mingea este prinsă simplu de Brănescu, fiind trimisă pe centrul porții. Elevii lui Dan Alexa solicită lovitură de la 11 metri în minutul 76 la o fază în care Dobrosavlevici a fost lovit cu capul de Nedelcearu, dar arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat jocul să continue. În schimb, acesta s-a lăsat impresionat de căderea în careu a lui Nistor din minutul 83 și a indicat punctul cu var. Hotărât să își îmbunătățească relația cu suporterii dinamoviști, Nistor decide să execute penalty-ul, dar Mingote este la post și le mai dă colegilor săi speranța unei ipotetice egalări în ultimele 10 minute. Cu toate acestea Dinamo rămâne în atac și Rotariu lovește bara în minutul 86, iar Mahlangu s-a grăbit și a șutat din marginea careului direct în brațele lui Mingote în minutul 89. În ultimele secunde ale meciului Gabi Matei face rost de al doilea cartonaș galben și în cele din urmă s-a încheiat Dinamo - ASA Târgu Mureș 1-0 (1-0).

Dinamo (antrenor Ioan Andone): Brănescu – Romera Navarro, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Mahlangu, Busuladzic, Palic – Hanca (min. 74 Rotariu), Nemec (min. 82 D. Popa), V. Lazăr (min. 63 Nistor)

ASA Târgu Mureș (antrenor Dan Alexa): Mingote – G. Matei, Dobrosavlevici, Cordoş, G. Mendy – G. Mureşan, Candrea (min. 57 Diaconu) – Zicu, Iacobovici (min. 90+1 C. Rus), Morar – Kuku (min. 87 Petriș)

Alte știri din Liga 1