Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nemec aduce victoria ilfovenilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Aug 2021

Liga 1: Nemec aduce victoria ilfovenilor

FC Voluntari a obținut a treia victorie în cele 7 etape disputate, elevii lui Liviu Ciobotariu învingând-o astăzi pe teren propriu pe Chindia Târgoviște.

Prima ocazie a partidei a fost semnată de Marcelo Lopes în minutul 11 după o lansare în adâncime și o pătrundere în careul lui Dinu Moldovan, dar încercarea sa de scăriță a fost blocată de portarul târgoviștenilor. Replica oaspeților a venit prin Andrei Șerban în minutul 15, șutul său din afara careului fiind prins fără probleme de Popa, însă cei care au punctat primii pe tabelă au fost ilfovenii. În minutul 25 Armaș avansează în flancul stâng și îi pasează lui Ion Gheorghe în careu, șutul acestuia deviat de doi jucători ai oaspeților păcălindu-l pe Moldovan și intrând în plasă. Lopes putea dubla avantajul patru minute mai târziu, dar șutul său din marginea careului a fost respins din plonjon de portarul Chindiei. La fel de bine putea fi 1-1 în minutul 33 după șutul-bombă al lui Căpușă de la 25 de metri, dar a fost rândul lui Popa să iasă la rampă și să boxeze pentru a îndepărta pericolul. Până la pauză Lopes mai irosește un contraatac în minutul 41 alegând varianta șutului în locul unei pase în centru pentru unul dintre cei doi coechipieri care l-au însoțit, iar în startul părții secunde a fost rândul Chindiei să înscrie.

În minutul 49 Căpușă a centrat perfect pentru Daniel Popa la 8 metri de poartă, lovitura de cap a acestuia depășindu-l pe Popa. Nemec, un alt specialist al jocului de cap, a punctat la rându-i în minutul 65 plasând lângă stâlpul din stânga lui Moldovan un balon centrat în mijlocul careului de Briceag, după care jocul a curs liniștit spre final. Eliminarea lui Achim din minutul 83 pentru al doilea cartonaș galben a fost un moment în care oaspeții puteau căpăta ascendent, însă tot gazdele au maii ratat o dată, în prelungiri, după o pătrundere a lui Paraschiv blocată de Moldovan.

Ilfovenii urcă pe locul 9 cu 9 puncte, în timp ce Chindia rămâne pe locul 11 cu 6 puncte.

 

FC Voluntari - Chindia Târgoviște 2-1 (1-0)

Au marcat: I. Gheorghe (min. 25), Nemec (min. 69)/D. Popa (min. 49)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): Popa - Ricardinho (min. 67 Costin), Tamaş, Armaş, Briceag (min. 86 Tavares) - Achim, Droppa – M. Lopes, Raţă, I. Gheorghe - Nemec (min. 85 Paraschiv)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): D. Moldovan - Căpuşă, Celea (min. 86 Cherchez), Baxevanos, Rrumbullaku (min. 46 Neguţ) - A. Şerban (min. 79 Matiş), Iacob (min. 79 Suciu), Dulca, Popadiuc - D. Popa, Florea (min. 79 Cantave)

Alte știri din Liga 1