Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Neguț, omul victoriei Chindiei la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
04 Oct 2020

Liga 1: Neguț, omul victoriei Chindiei la Botoșani

FC Botoșani nu a mai simțit gustul victoriei de mai bine de o lună de zile și a cedat astăzi pe teren propriu în partida cu Chindia Târgoviște aducându-i pe elevii lui Emil Săndoi la egalitate de puncte, 8, pe locurile 8-9 în ierarhia Ligii 1.

Moldovenii nu au jucat decât 26 de minute în formație completă, arbitrul Iulian Călin eliminându-l pe Chindriș pentru un fault din postura de ultim apărător făcut asupra lui Neguț. Oaspeții începuseră mai bine partida, cu lovitura de cap a lui Popa trimisă peste poartă în minutul 13 și cu un șut al lui Neguț din colțul careului mic ce nu a prins cadrul porții în minutul 20, iar la faza eliminării Neguț i-a furat balonul lui Chindriș și scăpase singur cu Hankic. Lovitura liberă acordată a rămas fără rezultat pe tabelă, la fel ca și superioritatea numerică a oaspeților până la pauză.

Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 58 atunci când Iacob a văzut cartonaș roșu direct ca urmare a unui cot aplicat în săritură lui Patache, lovitura provocându-i o leziune ce a determinat echipa medicală să-l transporte pe fundașul dreapta al gazdelor direct la spital. Fără a putea exploata superioritatea de pe teren, Chindia joacă mai bine 10 la 10 și Rață deschide scorul în minutul 74: mijlocașul oaspeților i-a furat balonul lui Șeroni la jumătatea terenului și după o cursă de 40 de metri l-a executat pe Hankic cu un șut de la limita careului ce l-a lăsat pe portarul gazdelor fără replică. Jocul se închide în minutul 88 atunci când Berisha a transformat un penalty acordat ca urmare a faultului evident comis de Jonathan Rodriguez asupra lui Neguț și elevii lui Marius Croitoru încheie a doua partidă cu înfrângere.

Chindia a fost echipa mai bună în partida de astăzi și obține a doua victorie în cele 6 partide disputate.

 

FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)

Au marcat: Raţă (min. 74), Berisha (min. 88 pen.)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Hankic - Patache (min. 59 Plămadă), Chindriş, Şeroni, Haruţ - Jonathan Rodriguez, Ongenda (min. 81 Babunski) - Ofosu, Ashkovski (min. 81 Ţigănaşu), Keyta - M. Roman

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Căpuşă, Piţian, Iacob, C. Dinu - Neguţ, Dulca (min. 85 Fomba), Raţă, Yameogo - D. Popa (min. 81 Berisha), D. Florea (min. 64 Dumitraşcu)

Alte știri din Liga 1