Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: N'Diaye aduce victoria aproape de finalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Apr 2019

Liga 1: N'Diaye aduce victoria aproape de final

Dinamo obține o victorie in extremis și își ia revanșa în fața celor de la FC Botoșani pentru eliminarea din play-off.

Pe arena din Ștefan cel Mare, elevii lui Mircea Rednic au luat cu asalt reduta moldoveană și Montini, ghinionistul meciului, a ratat în minutul 7 în două rânduri posibilitatea de a înscrie. Papazoglou nu a putut împinge balonul în plasă din câțiva metri în minutul 25, apoi șapte minute mai târziu același Montini a trimis din 3 metri peste transversală. Replica oaspeților vine în partea a doua a jocului, Papa (min. 55) și Ongenda (min. 67) șutând pe lângă poartă. Sorescu a irosit și el o imensă ocazie de gol în minutul 65, reluare din prima de la 8 metri ce a trecut pe lângă stâlpul porții din stânga lui Fraisl, apoi izbăvirea a venit în minutul 88: N'Diaye a trimis în plasă cu capul balonul centrat din lovitură de colț de Nistor și a stabilit scorul final.

Dinamo – FC Botoșani 1-0 (0-0), rezultat cu care alb-roșii se apropie la un punct în urma liderului play-out-ului, Gaz Metan Mediaș.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Mandanda - Dussaut, Mallo, Grigore, Aliji - Zenke (min. 61 Christovao), N'Diaye, Nistor, Sorescu - Montini (min. 61 Jaadi), Papazoglou (min. 78 D. Popa)

FC Botoșani (antrenor Liviu Ciobotariu): Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Holzmann - Papa, Rodriguez (min. 90 M. Roman) - Fabbrini, Ongenda (min. 73 Karaboue), Golofca (min. 86 Oaidă) - Fulop

Alte știri din Liga 1