Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Morar aduce trei puncte mari pentru Gaz MetanAlexandru Veres / SportPictures.eu
08 Mai 2021

Liga 1: Morar aduce trei puncte mari pentru Gaz Metan

Gaz Metan și Astra Giurgiu au oferit un final dramatic în partida de la Mediaș contând pentru etapa a 7-a, antepenultima a play-out-ului.

După o primă repriză în care am notat câte o ocazie la ambele porți, ambele din lovituri libere, prima a lui Valentin Gheorghe (min. 35) respinsă de Pleșca, cea de-a doua a lui Deaconu (min. 42) pe lângă poarta lui Popa, jocul s-a animat în a doua sa parte. Pe fondul eliminării lui Crepulja, venită în minutul 41 pentru un al doilea cartonaș galben, gazdele au profitat de superioritatea numerică și Horșia a deschis scorul cu o lovitură de cap, centrarea lui Butean găsindu-l perfect într-o zonă liberă pe centrul porții la 7 metri de buturi. Avantajul luat de medieșeni i-a obligat pe elevii lui Eugen Neagoe să iasă mai mult în atac și în minutul 77 Răduț a fost aproape de a aduce egalarea, dar Pleșca a reușit să respingă în corner șutul cu pământul trimis de acesta. Șase minute mai târziu Găman a reluat cu capul un corner bătut la prima bară și balonul a căzut pe transversală, iar în minutul 89 Montini fructifică o centrare perfectă trimisă în centrul careului de Bruno și meciul părea că se îndreaptă spre o remiză. Morar nu a fost de acord cu asta și în primul minut al prelungirilor a profitat de o desincronizare în defensiva Astrei reluând cu capul în plasă din 6 metri o centrare trimisă de Horșia de pe partea stângă.

O victorie in extremis îi duce pe cei de la Gaz Metan pe locul 9 cu 29 de puncte, în timp ce Astra, cu 24 de puncte, rămâne pe 12 și este în pericol de a coborî pe locurile de baraj.

 

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu 2-1 (0-0)

Au marcat: Horşia (min. 60), Morar (min. 90+1)/Montini (min. 89)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca – Baco, Larie, Trif – Butean, Gabriel Moura, Alceus (min. 46 Chamed), Deaconu (min. 71 R. Romeo), Velisar  (min. 56 Horşia) – Costea (min. 18 Morar), Valente (min. 71 Pambou)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Popa – David Bruno, Graovac, Jovanovic, Lamanje (min. 69 Canadjija)– Gheorghe (min. 58 Găman), Crepulja, Boe-Kane (min. 78 Balaure) – Stahl (min. 78 Merloi), Krpic (min. 69 Montini), Răduţ

Alte știri din Liga 1