Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Mitriță dă cu piciorul victoriei în GruiaMihaela Bobar / SportPictures.eu
01 Oct 2018

Liga 1: Mitriță dă cu piciorul victoriei în Gruia

Vâltoarea evenimentelor din Gruia a afectat echipa pregătită de Toni Conceicao, jocul prestat de elevii tehnicianului portughez în compania celor de la Universitatea Craiova fiind în continuare în suferință.

CFR Cluj a fost foarte puțin vizibilă în prima parte a meciului la care audiența a fost mult mai redusă ca la alte partide din campionat. Singura ocazie din primele 45 de minute a fost lovitura de cap a lui Țucudean din minutul 9, balonul trimis de vârf trecând pe lângă poartă. În schimb, elevii lui Devis Mangia au început mult mai bine cu șuturi pe poartă în minutele 12 și 17, Bancu și respectiv Mitriță fiind blocați de Arlauskis.

Țucudean a trimis primul șut pe poartă al gazdelor în minutul 51, tot el fiind pe fază la respingerea neinspirată a lui Pigliacelli din minutul 72, însă șutul său nu a fost pe poartă. Finalul a aparținut oaspeților, care în minutul 81 s-au propiat periculos de buturi cu șutul din unghi al lui Bancu, apoi două minute mai târziu arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalty la un henț evident al lui Camora. Ales să execute lovitura de pedeapsă, Mitriță trage mult peste transversală și gazdele răsuflă ușurate. Un ultim șut periculos al lui Alexandru Ioniță a pus capăt partidei cu tabela neschimbată.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0, remiză ce convine de minune liderului FCSB aflat la patru puncte de campioană și la șase de olteni.

 

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Moutinho (min. 85 Urko Vera), Ţucudean, Păun (min. 63 Al. Ioniţă)

Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Cicâldău, Mateiu (min. 76 Fedele) - Mihăilă (min. 66 N. Rocha), Mitriţă, Bancu - Koljic (min. 90+3 Bărbuţ)

Alte știri din Liga 1