Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Medieșenii trec de Astra și își păstrează invincibilitateaValentin Macrea / SportPictures.eu
10 Aug 2019

Liga 1: Medieșenii trec de Astra și își păstrează invincibilitatea

Gaz Metan Mediaș merge bine și fără Edi Iordănescu pe bancă. Încă aflat departe de echipă în urma investigațiilor medicale, tehnicianul medieșenilor primește de la elevii săi numai vești bune, astăzi ei reușind să obțină pe teren propriu a doua victorie în campionat în fața celor de la Astra Giurgiu.

Succesul a fost parafat de Sergiu Buș cu un șut plasat trimis la firul ierbii de la 16 metri la rădăcina barei din dreapta lui Kitanov, cel care în minutul 16 a reușit să scoată de sub transversală o lovitură de cap a lui Cardoso, iar pe secundele de final ale partidei a scos în corner un șut al aceluiași Buș. La puțin timp după primirea golului, Astra a suferit o pierdere importantă prin accidentarea lui Alibec, care a părăsit în lacrimi terenul lăsând să se înțeleagă că este o accidentare serioasă.

Gaz Metan face 9 puncte și urcă pe locul 4, în timp ce Astra rămâne cu 7 puncte pe locul 7.

 

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu 1-0 (0-0)

Au marcat: S. Buş (min. 56)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Ioan Stelescu): Pleşca – Pleaşcă, Larie, M. Constantin, Velisar – Chamed (min. 8 Ely Fernandez), Fofana, Droppa, Olaru (min. 84 Sanoh) – S. Buş, D. Cardoso (min. 61 N. Roşu)

Astra Giurgiu (antrenor Dan Alexa): Kitanov – Dias, C. Dima, Graovac, Radunovic – V. Gheorghe, Biceanu, Crepulja – Stahl (min. 46 Fl. Matei), Alibec (min. 63 Tounkara), Răduţ (min. 67 Begue)

Alte știri din Liga 1