Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Medieșenii se impun la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Apr 2019

Liga 1: Medieșenii se impun la Voluntari

Gaz Metan Mediaș a câștigat duelul echipelor neînvinse în play-out în deplasarea de la Voluntari.

Elevii lui Edi Iordănescu s-au impus pe arena care poartă numele tatălui său și se mențin în fruntea ierarhiei cu 31 de puncte după ce au început bine partida cu un gol reușit de Caiado în minutul 12. Rondon l-a depășit ușor pe Armaș în flancul stâng și a centrat perfect în careul lui Vâtcă, iar Caiado a venit lansat și l-a executat pe portarul gazdelor cu un șut în forță. Portughezul a mai încercat vigilența lui Vâtcă în minutul 20 cu un șut din afara careului, apoi perioada bună a oaspeților a continuat cu marea ratare a lui Rondon din minutul 25, reluare din 6 metri a centrării lui Yazalde la care Vâtcă a avut un reflex senzațional. Laïdouni a dat semnalul ofensivei gazdelor în minutul 27 cu un șut de la 25 de metri ce a trecut puțin pe lângă buturile lui Pleșca, Tudorie este blocat de portarul Gazului în minutul 32, iar Vlad aduce egalarea în minutul 38. Fundașul stânga al gazdelor a executat o lovitură liberă de la limita careului de 16 metri, iar balonul a fost deviat de Yazalde, aflat în zid, și l-a păcălit pe Pleșca.

Prima ocazie a reprizei secunde i-a aparținut lui Mailat, lansat excelent de Caiado cu o minge trimisă în careul gazdelor, șutul acestuia trecând puțin pe deasupra transversalei. După o ocazie imensă a lui Tudorie în minutul 76, reluare cu capul din 6 metri pe lângă poartă după un corner, Rondon a stabilit scorul final al partidei în minutul 79. Venezueleanul a urmărit atent respingerea lui Vâtcă la șutul lui Ivanov și a reluat nestingherit în plasă semnând victoria oaspeților, FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș 1-2 (1-1).

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - I. Gheorghe, Balaur, I. Armaş, A. Vlad - Căpăţînă (min. 84 A. Bălan), Răuţă - G. Deac (min. 70 Ricardinho), Laïdouni, Gadze - Tudorie

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - Creţu, M. Constantin, Larie, Cikarski - Fofana, Luis Aurelio - Mailat, Rondon (min. 88 Ely Fernandes), Caiado (min. 70 Chamed) - Yazalde (min. 61 Ivanov)

Alte știri din Liga 1