Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Medieșenii își consolidează poziția de play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Nov 2018

Liga 1: Medieșenii își consolidează poziția de play-off

Gaz Metan Mediaș continuă lupta pentru menținerea în zona de play-off după victoria obținută pe teren propriu în meciul cu ultima clasată FC Voluntari.

Elevii lui Cristian Pustai și Mihai Teja au deschis repede scorul, Fofana trimițând balonul în plasa porții lui Vâtcă în minutul 10 cu o lovitură de cap. Mijlocașul originar din Guineea a urmărit atent execuția lui Carlos Fortes din lovitură liberă de la marginea careului mare ce a trimis mingea în transversală, apoi și cu o doză de noroc a reluat din 7-8 metri direct în plasă. După euforia golului, gazdele au trecut prin mari emoții în minutul 22 la o fază în care șuturile lui Gadze și Hodorogea au fost blocate de Pleșca, apoi Ion Gheorghe trage în Luis Aurelio, iar Tudorie a trimis din centrul careului mult afară. Ecuația câștigătoarei partidei a fost rezolvată în minutul 40, atunci când Vlad are o reacție de neînțeles și comite fault în propriul careu ținându-l pe Crețu. Arbitrul Horațiu Feșnic a indicat punctul cu var, iar Marius Constantin, cu un elan scurt, l-a țintuit pe Vâtcă pe linia porții și a transformat penalty-ul. Un minut mai târziu Olaru putea înscrie și el, dar șutul său din unghi a fost blocat de Vâtcă.

Repriza secundă a fost mai discretă din punct de vedere al ocaziilor de poartă, aici am notat doar lovitura de cap a lui Gabi Deac respinsă de Pleșca în minutul 74 și intervenția aceluiași Pleșca la șutul lui Malfleury din ultimul minut al partidei. S-a încheiat Gaz Metan – FC Voluntari 2-0 (2-0) și medieșenii fac 25 de puncte, cu cinci mai multe decât Astra, ocupanta ultimului loc de play-off.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - Creţu, I. Cristea, M. Constantin, S. Buşu - Fofana, L. Aurelio - D. Olaru (min. 81 R. Trif), Ivanov, Ely Fernandes (min. 84 Chamed) - Fortes

FC Voluntari (antrenor Ioan Andone): Vâtcă - Hodorogea, Balaur, Armaş, A. Vlad - I. Gheorghe, A. Răuţă, M. Căpăţână, A. Ciucur (min. 61 G. Deac) - Gadze (min. 77 Kabasele), A. Tudorie (min. 32 Malfleury)

Alte știri din Liga 1