Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Medieșenii, dezlănțuiți cu FC VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Mai 2019

Liga 1: Medieșenii, dezlănțuiți cu FC Voluntari

Gaz Metan a făcut instrucție cu FC Voluntari și revine în fruntea clasamentului play-out-ului la finele antepenultimei etape.

Pe arena din Mediaș, elevii lui Edi Iordănescu s-au descătușat și după trei săptămâni au ”servit” propriilor suporteri o nouă porție de patru goluri marcate. În minutul 32 Caiado a deschis seara cu un gol superb înscris cu o lovitură de cap din plonjon ce a trimis balonul la colțul lung și a intrat în plasă după ce a lovit în prealabil bara. Gazdele s-au desprins pe tabelă în minutul 68 prin Rondon, cel care a transformat un penalty acordat la faultul evident al lui Hodorogea asupra lui Darius Olaru, apoi scorul a luat proporții în minutul 87 când Olaru a finalizat o fază de atac ce a adus mingea în careul lui Mitrev după ce a făcut o preluare cu dreptul și șut cu piciorul stâng. Partida de excepție a medieșenilor nu se putea încheia decât cu o nouă reușită pe măsură, iar Ely Fernandes a semnat un gol de kinogramă: șut din lovitură liberă de la limita careului de 16 metri direct la vinclu, la colțul scurt.

Scor final Gaz Metan – FC Voluntari 4-0 (1-0) și ilfovenii sunt obligați să învingă etapa viitoare cu FC Hermannstadt pentru a-și asigura locul în ediția viitoare a Ligii 1.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - V. Creţu, Larie, Andre Micael, Buşu - Fofana (min. 79 Ely Fernandes), Luis Aurelio - D. Olaru, David Caiado (min. 72 Mailat), Ivanov - Rondon (min. 79 Yazalde)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Hodorogea, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă (min. 79 Costin Lazăr), Răuţă - G. Deac (min. 59 Belahmeur), I. Gheorghe, Popadiuc (min. 71 Ad. Bălan) - Tudorie

Alte știri din Liga 1