Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Meciul revanșeiStefan Ciocan / SportPictures.eu
02 Mai 2016

Liga 1: Meciul revanșei

După ce exact în urmă cu un an Viitorul pierdea la Târgu Mureș cu 6-1, astăzi elevii lui Gheorghe Hagi și-au luat revanșa învingând cu același scor ASA, de această dată pe teren propriu la Ovidiu.

Scorul s-a deschis în minutul 20 cu un autogol al lui Buș în încercarea de a-l bloca pe Ianis Hagi la centrarea lui Filip, rămas singur în careu după un un-doi cu Florin Tănase. Hagi junior reușește să își treacă numele pe lista marcatorilor cinci minute mai târziu cu un șut din cădere de la marginea careului după un assist al lui Florin Tănase, iar oaspeții au dat semne că ar putea reveni în minutul 33, după golul înscris de Dedov de la 14 metri central pe poarta lui Tordai, moldoveanul pivotând cu un fundaș în spate și fructificând pasa lui Voiculeț. Iluziile mureșenilor au durat numai patru minute, Boli înscriind din colțul careului mic după un corner executat de Ianis Hagi, iar în minutul 48 Casap duce scorul la 4-1 înscriind din apropiere după ce Stăncioiu a respins incredibil din fața lui Ganea. O lovitură liberă de la 25 de metri executată de Coman în minutul 67 este respinsă cu greu de Stăncioiu după ce balonul a luat o traiectorie ciudată din cauza vântului, dar Tănase este pe fază și înscrie cu capul pentru 5-1 și marele premiu pentru toți jucătorii Viitorului: un zâmbet larg pe fața lui Gică Hagi, aflat în tribună și mulțumit de prestația elevilor săi. Tănase recidivează la ultima fază a meciului, tot după o lovitură liberă, de data aceasta executată de Băluță de la 20 de metri și mingea i-a revenit din transversală.

Viitorul – ASA 6-1 (3-1), scor ce le aduce constănțenilor prima victorie după nouă meciuri în care au obținut doar două puncte și le asigură locul 5 la finalul campionatului.

 

Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Tordai - Benzar (min. 43 Fl. Coman), Hodorogea, Boli, Ganea - Filip, Nedelcu (min. 46 Casap), De Lucas - Chiţu, I. Hagi (min. 54 Băluță), Fl. Tănase

ASA Târgu Mureş (antrenor George Ciorceri): Stăncioiu - Buş, Candrea, Muth, Borza - Brandan, Gorobsov - Dedov (min. 75 Șut), Voiculeţ (min. 56 German), Feketics - Ciolacu (min. 46 Stoica)

Alte știri din Liga 1