Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Meciul FC Viitorul - Politehnica Iași se va reprograma la o dată ulterioarăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Feb 2021

Liga 1: Meciul FC Viitorul - Politehnica Iași se va reprograma la o dată ulterioară

Partida de la Ovidiu dintre FC Viitorul și Politehnica Iași, oprită duminică seară în minutul 68 datorită ceței dense de către arbitrul Andrei Chivulete la scorul de 0-0, ar fi trebuit să se reia astăzi de la ora 16:00. Din păcate, ceața a fost din nou prezentă la malul mării și a împiedicat din nou derularea partidei, astfel încât jocul va fi reprogramat la o altă dată și se va disputa integral, din minutul 1. Nemulțumiți de această decizie, reprezentanții formației moldovene au reproșat faptul că instalația de nocturnă nu a fost aprinsă de personalul administrativ al gazdelor și au solicitat câștigarea partidei la „masa verde”, la fel cu s-a petrecut în partida tur din Copou, atunci când nocturna s-a stins în două rânduri și s-a luat măsura acordării celor trei puncte formației constănțene.

În replică la afirmațiile făcute în spațiul public astăzi, clubul FC Viitorul a publicat pe site-ul propriu următorul comunicat, în speranța că va lămuri situația de fapt:

În urma reprogramării, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a partidei pe care echipa noastră ar fi trebuit să o dispute cu Politehnica Iași, în etapa a 24-a din Liga 1, facem următoarele precizări:

- După decizia arbitrului ca meciul cu Politehnica Iași să fie reluat marți, 23 februarie, FC Viitorul Constanța a propus, după consultarea buletinului meteo, continuarea jocului a doua zi la orele 13 sau 14, pentru a evita ca ceața să împiedice continuarea partidei.

- Această propunere a clubului nostru NU a fost acceptată de Politehnica Iași, care a dorit reluarea meciului la o oră mult mai târzie (?!). În aceste condiții, de comun acord cu producătorul partidei, s-a decis ca partida să se reia marți, 23 februarie, de la ora 16.00, când, din păcate, starea vremii nu a permis nici de această dată disputarea acesteia.

- La FC Viitorul Constanța instalația de nocturnă funcționează și a funcționat mereu în parametrii normali, dar numai arbitrul și producătorul meciului decid când și dacă este necesar ca aceasta să fie aprinsă, în niciun caz clubul oaspete.

- În condițiile în care o țară întreagă a putut observa cauza reală care a dus la reprogramarea acestei partide la o dată ce va fi anunțată ulterior, acuzațiile clubului ieșean sunt total deplasate, nefondate, chiar comice.

- Dincolo de aceste aspecte, ca reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF, președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, are și obligația de a trata cu mai mult respect toate echipele.

Alte știri din Liga 1