Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Meciul FC Viitorul – FC Hermannstadt a fost amânatBogdan Balas / SportPictures.eu
04 Dec 2020

Liga 1: Meciul FC Viitorul – FC Hermannstadt a fost amânat

Programat inițial a se disputa duminică, 6 decembrie 2020, cu începere de la ora 18.00, meciul FC Viitorul Constanța – FC Hermannstadt a fost amânat.

LPF a luat această decizie având în vedere depistarea unui număr foarte mare de persoane testate pozitiv în rândul echipei oaspete (10 jucători și cinci persoane din staff-ul tehnic) la testarea din 2 decembrie 2020. Totodată, s-a avut în vedere declanșarea unei anchete epidemiologice de către DSP, însoțită de decizia de izolare a celorlalți șase jucători considerați contacți, având în vedere faptul că la momentul respectiv alți patru jucători se aflau în perioada de izolare, iar doi jucători se află în perioada de recuperare după accidentări grave.

În conformitate cu prevederile Principiilor de desfășurare a competiției aferente sezonului 2020-2021, LPF a decis amânarea meciului și reprogramarea acestuia la o dată ce va fi stabilită ulterior, în acord cu opțiunea deținătorului de drepturi media.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1