Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Meci nul la Botoșani pentru olteni la revenirea lui PapurăRobin Vasilius / SportPictures.eu
21 Nov 2020

Liga 1: Meci nul la Botoșani pentru olteni la revenirea lui Papură

FC Botoșani și Universitatea Craiova au terminat la egalitate partida disputată în nordul Moldovei, una precedată de o premieră pentru noua realitate a fotbalului din vremea coronavirusului. Arbitrul Istvan Kovacs a aflat cu zece minute înainte de a fluiera startul partidei că a fost testat pozitiv cu coronavirus, drept urmare a delegat conducerea la centru a partidei arbitrului de rezervă Bogdan Dumitrache.

Porniți cu șansa a doua în meci, botoșenenii au avut primele ocazii ale partidei, în minutul 10 Patache alegând să centreze în fața porții în loc să șuteze din interiorul careului doar cu Pigliacelli în față, iar pe continuarea fazei, din 6 metri Halkiadakis a ”bărbierit” mingea pasată de Keyta. Zece minute mai târziu Jonathan Rodriguez alege varianta șutului de la 20 de metri după ce i-a furat balonul din bocanc lui Vlădoiu, oltenii trimițând prima dată balonul pe poartă abia în minutul 30 la șutul lui Bălașa din lovitură liberă prins fără probleme de Pap. Halkiadakis ratează o ocazie imensă în minutul 38 când tot din 6 metri nu reușește să reia spre poartă balonul centrat din lovitură liberă de pe partea stângă executată de Florescu și deviată cu capul de Tîrcoveanu, apoi două minute mai târziu, la poarta cealaltă, Nistor nu a putut profita de o degajare imprecisă a lui Pap, balonul parvenindu-i de la Cîmpanu, care a interceptat balonul. Din cornerul rezultat și executat de Vlădoiu, Marius Constantin a reluat cu capul și a trimis balonul puțin pe lângă vinclul din stânga portarului gazdelor, aceasta fiind ultima ocazie notabilă a primei reprize.

Oltenii au fost mai activi în jumătatea secundă a meciului, cu un șut de la distanță al lui Căpăţînă în minutul 54 ce a prins gazonul și îl putea păcăli pe Pap, goalkeeper-ul botoșenenilor fiind atent și reținând balonul și în minutul 71 la șutul lui Mamut. Ultima ocazie a partidei a apărut în prelungiri tot la poarta lui Pap, Haruț fiind aproape de autogol reluând cu capul puțin peste transversală balonul șutat de Bărbuț.

S-a încheiat 0-0, un punct important câștigat de FC Botoșani împotriva oltenilor, care după prima partidă cu Corneliu Papură revenit la timonă, revin pe prima poziție cu 25 de puncte și așteaptă acum rezultatul partidei pe care FCSB o va juca luni la Mediaș cu Gaz Metan.

 

FC Botoșani - Universitatea Craiova 0-0 (0-0)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap – Patache, Chindriş, Haruţ, Ţigănaşu – J. Rodriguez, Florescu – Ongenda (min. 81 Babunski), Keyta (min. 24 Askovski), Tîrcoveanu (min. 76 Braun) – Halkiadakis

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălaşa, Vătăjelu – Nistor, Bic, Căpăţînă (min. 76 Cicâldău) – Ofosu (min. 84 Constantin), Mamut, Cîmpanu (min. 46 Bărbuţ)

Alte știri din Liga 1