Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Meci de vacanță la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
01 Aug 2020

Liga 1: Meci de vacanță la Botoșani

FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș au pus punct sezonului actual odată cu fluerul final al partidei disputate în nordul Moldovei.

Lipsită de motivația dată de un obiectiv, formația oaspete a venit fără mari așteptări și datorită faptului că între buturi au avut un debutant, Albert Popa având parte de o partidă de coșmar. Ofosu l-a învins pentru prima dată cu un șut din unghi la colțul scurt în chiar primul minut al partidei, apoi portarul oaspeților a degajat greșit în minutul 23 până la Keyta, care l-a păcălit apoi cu o fentă de șut la colțul lung și a trimis balonul pe centrul porții, după care două minute mai târziu Johnatan Rodriguez a executat o lovitură liberă de la peste 20 de metri și Popa nu a putut reține șutul parabil, scăpând balonul în plasă. Medieșenii și-au revenit din pumni și în minutul 27 Roberto Romeo a redus din diferență speculând respingerea imprecisă a lui Pap la șutul lui Chamed.

Partea a doua a jocului a fost dominată de gazde, care au ratat ocazii bune prin Câmpanu (min. 47 și 55), Dugandzic (min. 51), Șeroni (min. 52) și Ofosu (min. 69), la ultima Popa având o intervenție excelentă din postură de unu la unu cu atacantul gazdelor. Eliminarea lui Chamed din minutul 72 a redus și mai mult turația oaspeților, care au mai încasat un gol în minutul 87, autor Mihai Roman cu un șut la rădăcina barei din dreapta lui Popa trimis de la aproximativ 20 de metri.

Așadar, Gaz Metan Mediaș termină campionatul pe locul 6 cu 25 de puncte, în timp ce FC Botoșani are 32 de puncte și se poziționează pe locul 4, cu un punct mai mult decât FCSB care mai are un meci de jucat.

 

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 4-1 (3-1)

Au marcat: Ofosu (min. 1), Keyta (min. 23), J. Rodriguez (min. 25), M. Roman (min. 87)/R. Romeo (min. 27)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Cîmpanu, Rodriguez – Keyta (min. 67 M. Roman), Florescu (min. 67 Babunski), Ofosu (min. 80 Caia) – Dugandzic (min. 86 Patache)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Dusan Uhrin): Popa – Butean, Larie, Nielsen, Velisar – Diakota (min. 86 Nicula), Chamed – Romeo (min. 73 Dogaru), Ciocan (min. 80 Avram), Trif – Cardoso

Alte știri din Liga 1