Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Meci complet la GiurgiuGheorghe Fluster / SportPictures.eu
19 Dec 2020

Liga 1: Meci complet la Giurgiu

Patru goluri, dintre care un autogol și unul din penalty, faze de poartă, o bară și un gol anulat în minutele de prelungiri, aceasta este rețeta unui meci complet. Chindia Târgoviște și FC Argeș au remizat pe arena ”Marin Anastasovici” în ultima partidă a celor două formații din acest an, cu formația dâmbovițeană în calitate de gazdă.

Greab a fost eroul piteștenilor în debutul de meci cu două parade miraculoase la reluările din careul mic ale lui Iacob și Pițian la aceeași fază, apoi atenția se mută la cealaltă poartă unde Aioani are un reflex de clasă la voleul lui Grecu din minutul 22, iar un minut mai târziu respinge de la colțul scurt o lovitură liberă bătută de Mușat de la limita careului de 16 metri din flancul drept. Prezența mai pregnantă în ofensivă a piteștenilor dă roade în minutul 33, atunci când arbitrul Szabolcs Kovacs a dictat penalty la un contact între Fomba și Malele, iar Șerban a transformat de la punctul cu var. Avantajul pe tabelă al oaspeților a rezistat doar 80 de secunde, târgoviștenii restabilind egalitatea cu largul concurs al lui Deslandes, care a împins dincolo de linia porții mingea ricoșată din bară în urma șutului lui Neguț deviat ușor de Gabi Matei. Piteștenii se aruncă din nou în atac și Ndiaye reia din voleu din 6 metri balonul în bara din dreapta lui Aioani în minutul 38, dar sunt pedepsiți pentru insistență trei minute mai târziu de Marco Dulca cu un șut frumos de la 25 de metri ce l-a învins pe Greab.

Instalați la conducere, elevii lui Emil Săndoi au ocazia de a se desprinde pe tabelă în minutul 61, dar Greab s-a opus la șutul lui Neguț din colțul careului mare, apoi oaspeții reapar în careul lui Aioani cu șutul lui Malele din unghi (min. 63) și egalează prin Grecu în minutul 72 cu un șut la vinclu. Finalul de meci se încinge, târgoviștenii forțează golul victoriei, Popa (min. 80) și Iacob (min. 86) trimit prea slab pentru a-l învinge pe Greab, iar în al doilea minut de prelungiri Pițian înscrie din pasa lui Fomba, dar fundașul din Mali se afla în ofsaid în momentul în care a primit pasa în careul advers și golul a fost anulat.

Remiza menține Chindia pe ultimul loc de play-off cu 20 de puncte, iar FC Argeș urcă pe penultimul loc cu 11 puncte.

 

Chindia Târgoviște - FC Argeș 2-2 (2-1)

Au marcat: Deslandes (min. 35 aut.), Dulca (min. 40)/Şerban (min. 34 pen.), Grecu (min. 72)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani – Martac (min. 78 Yameogo), Piţian, Bourama, Căpuşă – Neguţ, Iacob, Dulca, Dumitraşcu – Popa (min. 88 Dinu), Florea (min. 60 Berisha)

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Greab – Matei, Leca (min. 46 Turda), Deslandes (min. 60 Şerbănică), Muşat – Drăghici (min. 46 Blejdea), Şerban (min. 90+4 Palic), Grecu, Meza Colli – Malele, Ndiaye

Alte știri din Liga 1