Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Mateiu aduce trei puncte pentru juvețiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Dec 2018

Liga 1: Mateiu aduce trei puncte pentru juveți

Universitatea Craiova și Dunărea Călărași s-au întâlnit în această seară pe ”Ion Oblemenco” într-o partidă decisă de un gol de generic.

Gazdele au început în forță cu un șut de la 16 metri al lui Mitriță ce l-a întins pe Cezar Lungu în minutul 4, căpitanul oltenilor recidivând cu un alt șut în minutul 20, de această dată fără a mai prinde cadrul porții. Trei minute mai târziu, după o centrare a lui Mitriță respinsă de un fundaș al Dunării, balonul ajunge la 25 de metri de poartă de unde Mateiu trage fără preluare și cu exteriorul bocancului drept îl catapultează la vinclu, fără șanse pentru Lungu. În minutul 32 Bancu este și el aproape de un gol de kinogramă, dar șutul său cu efect ce se îndrepta spre vinclul din dreapta lui Lungu a fost îndepărtat de portarul oaspeților. Deși călărășenii nu au contat prea mult în atac în primele 45 de minute, au avut o situație în care puteau primi un penalty la o ținere evidentă a lui Tiago Ferreira la Șeroni, dar se pare că arbitrul Andrei Chivulete nu a văzut infracțiunea.

Repriza a doua aduce în teren o echipă gazdă mult mai discretă în atac, fără șut pe poartă, în timp ce călărășenii au prins curaj și au stat mai mult în avanposturi, însă în afara unui șut al lui Cucu ce a trimis balonul peste transversală, elevii lui Dan Alexa nu s-au apropiat periculos de poarta lui Pigliacelli.

S-a încheiat Universitatea Craiova – Dunărea Călărași 1-0 (1-0) și oltenii fac 29 de puncte consolidându-și locul 4, în timp ce oaspeții rămân pe locul 12 cu 17 puncte.

 

Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Martic, Donkor, T. Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Meza Colli (min. 78 Bărbuţ), Mihăilă (min. 84 Fedele), Mitriţă - Koljic

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): C. Lungu - Gligorov, Walace, Şeroni, Ispas (min. 75 V. Munteanu) - Carnat, Honciu, Bourceanu, Mendy - Mediop (min. 65 Clemence), Kanda (min. 60 Cucu)

Alte știri din Liga 1