Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Manita” pentru FCSB în jocul cu FC HermannstadtRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Oct 2020

Liga 1: ”Manita” pentru FCSB în jocul cu FC Hermannstadt

Pe Arena Națională, FCSB a aplicat o corecție severă celor de la FC Hermannstadt și revine pe locul secund la egalitate cu CFR Cluj, dar cu un golaveraj net superior, +13 față de +6 al campioanei.

Ca într-un meci de box, elevii lui Toni Petrea au aplicat încă din startul meciului o serie de lovituri în plin care au clătinat serios formația sibiană. Iulian Cristea a deschis scorul în minutul 3 cu o reușită demnă de un vârf de atac autentic, șut din voleu din întoarcere ce a plasat balonul sub transversală la colțul lung, apoi în minutul 11 Man profită de o preluare stângace a lui Ousman Viera după o pasă în adâncime, pe contraatac, a lui Florin Tănase și l-a învins pentru a doua oară pe Figueiredo. O nouă gafă a lui Viera îi oferă șansa lui Sergiu Buș să scape singur cu Figueiredo și să înscrie primul său gol în campionat pentru FCSB în minutul 32, iar două minute mai târziu Moruțan apare în careul mic al sibienilor și trimite în plasă balonul pasat în gura porții de Man. Putea fi 5-0 în minutul 39 la pătrunderea lui Panțîru, dar Figueiredo reușește să respingă cu un reflex remarcabil, însă Florin Tănase își trece și el numele pe lista marcatorilor în minutul 72 după un un-doi cu Man, un șut din zona punctului cu var respins de Figueiredo și o reluare simplă pe respingere, din 6 metri. Sibienii au dat o replică mai mult decât palidă, doar transversala atinsă din lovitură liberă de Jo Santos în minutul 52 fiind singura fază notabilă în contul lor.

 

FCSB - FC Hermannstadt 5-0 (4-0)

Au marcat: I. Cristea (min. 3), Man (min. 11), Sg. Buș (min. 32), Moruțan (min. 34), Fl. Tănase (min. 72)

FCSB (antrenor Anton Petrea): Vlad – V. Crețu (min. 81 Ov. Popescu), I. Cristea, Miron, Panțîru (min. 73 Briceag) – Vînă, G. Simion (min. 65 Ad. Șut), Fl. Tănase (min. 73 Oaidă) – D. Man, Sg. Buș (min. 46 C. Dumitru), O. Moruțan

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Figueiredo – Scarlatache (min. 58 Bastos Teijeira), Viera, I. Stoica, Opruț – Caiado, Dâlbea (min. 58 Alhassan), R. Pires (min. 58 F. Fortes), L. Florică (min. 5 Bright Addae) – David Mayoral, Jo Santos (min. 75 Mustivar)

Alte știri din Liga 1