Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Manita” la Sfântu GheorgheRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Mai 2019

Liga 1: ”Manita” la Sfântu Gheorghe

Câte două goluri pe începutul fiecărei reprize au parafat o victorie ușoară a celor de la FCSB în deplasarea de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi OSK.

Hora a deschis scorul în minutul 6 cu un șut ce a plasat mingea la vinclul colțului scurt, o execuție ce l-a lăsat fără replică pe Fejer, apoi trei minute mai târziu Mihai Roman a dublat avantajul cu un șut din interiorul careului. Ritmul partidei a scăzut după această descătușare a elevilor lui Mihai Teja, care au mai punctat de două ori prin Florinel Coman în minutele 46 și 50, ambele cu șuturi din marginea careului de 16 metri. Mensah a redus din diferență în minutul 75 cu un șut deviat, dar speranța unei reveniri pe tabelă a formației gazdă a fost spulberată de penalty-ul transformat de Rusescu în minutul 80 și acordat pentru faultul lui Fejer asupra lui Moruțan.

Meciul de retragere a lui Attila Hadnagy se încheie cu scorul Sepsi OSK – FCSB 1-5 (0-2), unul care mai lasă pentru roș-albaștri un dram de speranță la câștigarea titlului.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Marin Barbu): Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Karnitskiy - Nouvier (min. 53 Mensah), Tandia, Ştefan - Hamed (min. 70 Hadnagy)

FCSB (antrenor Mihai Teja): Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Cristea, Morais (min. 53 Moruţan) - Fl. Tănase (min. 57 Teixeira), Filip - M. Roman, Man, Fl. Coman - Hora (min. 74 Rusescu)

Alte știri din Liga 1