Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Man și Tănase semnează victoria liderului contra AstreiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Ian 2021

Liga 1: Man și Tănase semnează victoria liderului contra Astrei

FCSB și-a făcut norma de trei goluri în partida de pe Arena Națională cu Astra Giurgiu.

Reveniți ieri din cantonamentul din Antalya, jucătorii pregătiți de Toni Petrea au avut nevoie de mai bine de 75 de minute pentru a străpunge scutul defensiv al giurgiuvenilor. Coman a dat startul ostilităților în minutul 11 cu un șut cu efect la colțul lung ce a ciupit stâlpul din stânga lui Lazar, iar Valentin Gheorghe a dat replica două minute mai târziu cu un șut fără intensitate trimis pe centrul porții lui Vlad. Florin Tănase a șutat puternic din lovitură liberă în minutul 24 și Lazar a respins, apoi la un minut distanță a fost rândul lui Vlad să se remarce și să pareze șutul din 6 metri trimis din cădere de Răduț. Decarul gazdelor îl putea surprinde pe Lazar cu un șut la colțul lung după o lovitură liberă bătută rapid de Octavian Popescu ce i-a prins nepregătiți pe cei de la Astra, însă nu și pe portarul lor.

După pauză dominarea gazdelor continuă, dar fără a se crea mari ocazii de gol și abia în minutul 77 Man reușește să schimbe pentru prima dată tabela cu o lovitură de cap din 7 metri trimisă puternic sub transversală, fără șanse pentru Lazar, assist-ul aparținându-i lui Radunovic, fundașul stânga tocmai transferat de la Astra. Patru minute mai târziu Octavian Popescu îl angajează în adâncime pe Florinel Coman, care centrează în centrul careului pentru Florin Tănase, iar decarul a trimis plasat la colțul lung și a dublat avantajul. Tot el a stabilit scorul final în minutul 88 după o pasă inspirată a lui Octavian Popescu ce l-a lăsat singur cu Lazar.

3-0 și FCSB reface diferența de trei puncte față de CFR Cluj, principala urmăritoare având 34 de puncte, în timp ce Astra rămâne cu 16 puncte și ocupă poziția a 12-a în clasament.

 

FCSB - Astra Giurgiu 3-0 (0-0)

Au marcat: Man (min. 77), Fl. Tănase (min. 81 și 88)

FCSB (antrenor Anton Petrea): Vlad - Creţu (min. 46 Ov. Popescu), Cristea, Miron, Radunovic - Simion (min. 46 Perianu), Olaru (min. 75 Buziuc), Oct. Popescu - Fl. Tănase (min. 90+3 Oaidă), Man, Fl. Coman

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar - Sousa, Graovac, Găman (min. 71 Montini), Bruno - Crepulja - Canadija, Răduţ (min. 80 Balaure)- Stahl (min. 71 Riza), Budescu, D. Gheorghe (min. 12 V. Gheorghe)

Alte știri din Liga 1