Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Mai ușor decât sperauFlaviu Buboi / SportPictures.eu
29 Sep 2019

Liga 1: Mai ușor decât sperau

Campioana CFR Cluj a trecut mult mai simplu decât ar fi arătat calculele hârtiei de Gaz Metan Mediaș. Partida din Gruia a fost tranșată în mare măsură încă din prima repriză, în care Deac a semnat două assist-uri din lovituri libere în minutele 20 și 42 din care Vinicius și respectiv Boli au marcat cu lovituri de cap dintre prea contemplativii fundași medieșeni.

Oaspeții încearcă să reintre în joc după pauză și Cardoso a avut golul în picior în minutul 48, dar Peteleu a avut o intervenție de ultim moment și i-a suflat mingea din gheată atacantului de la Gaz Metan. Imediat după aceea, Droppa a șutat peste transversală de la 16 metri după o pasă înapoi a lui Olaru, iar în minutul 50 Buș a reluat cu capul din 8 metri centrarea perfectă a lui Pleașcă din flancul drept. Cele trei ocazii s-au răzbunat în minutul 57, atunci când Omrani a șutat pe jos la colțul lung și l-a învins pe Pleșca pentru a treia oară în această seară. Ghinionul continuă să blocheze șansele medieșenilor și în minutul 60 Cardoso a reluat cu capul fix în brațele lui Arlauskis.

Partida a curs liniștit până la final, CFR Cluj fiind deja cu gândul la partida de joia viitoare cu Celtic la Glasgow. Până atunci, clujenii vor avea timp să admire clasamentul în care tronează pe prima poziție, la trei puncte în fața celor de la FC Viitorul care vor disputa luni partida epilog al etapei pe stadionul ”Ion Oblemenco” în compania Universității Craiova.

 

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 3-0 (2-0)

Au marcat: Vinicius (min. 20), Boli (min. 42), Omrani (min. 57)

CFR Cluj (antrenor Alin Minteuan): Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Hoban, Păun - Deac, Traore (min. 45 Omrani, min. 72 Pereira), Costache (min. 90+1 Culio)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleșca - Pleașcă, Larie, M. Constatnin, Velisar - Droppa, Fofana (min. 79 Roșu), Olaru (min. 72 Costea) - Ely Fernandes (min. 58 Chamed), Buș, D. Cardoso

Alte știri din Liga 1