Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Mai simplu decât credeau. FCSB câștigă în fața ChindieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Nov 2020

Liga 1: Mai simplu decât credeau. FCSB câștigă în fața Chindiei

Pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, FCSB a controlat autoritar partida considerată în deplasare cu Chindia Târgoviște.

Cu cea mai bună ofensivă a campionatului, 22 de goluri, FCSB a întâlnit cea mai slabă dintre ele, doar 5 înscrise, dar formația dâmbovițeană stătea bine la capitolul defensiv, cele 5 goluri încasate în 8 partide plasând-o pe locul secund la egalitate cu CFR Cluj. Cu toate acestea, tripleta ofensivă formată din Man, Florin Tănase și Moruțan nu a avut mari probleme de a câștiga duelurile cu adversarii direcți și să dicteze ritmul jocului.

Deschiderea de scor a venit în minutul 23 ca urmare a unei bâlbe a portarului gazdelor, Aioani, care a ezitat să iasă pe traiectoria balonului centrat în urma unei lovituri de colț de către Moruțan, iar balonul l-a lovit în piciorul de sprijin pe Iulian Cristea, apărut oportun în careul mic, și a intrat în plasă. La zece minute de la startul părții secunde, Florin Tănase l-a văzut prost plasat pe Aioani și a șutat de la 16 metri pentru a dubla avantajul pe tabelă, apoi în minutul 64 putea fi 3-0 dacă Iulian Cristea, după ce l-a depășit pe Aioani, centra mai tare pentru Man, însă Fomba a intervenit și a degajat în corner. Tratați cu foarte mult respect, roș-albaștrii au evoluat dezinvolt și în minutul 73 Man a ratat o ”scăriță” pe care scria gol, apoi în minutul 89 Buș șutează de la limita careului și îl obligă pe Aioani să respingă în lateral.

Partida s-a încheiat fără vreo ocazie mare de gol a gazdelor, care rămân cu 11 puncte pe locul 9, în timp ce elevii lui Toni Petrea, cu 21 de puncte, păstrează ecartul de trei lungimi față de liderul Universitatea Craiova.

 

Chindia Târgoviște - FCSB 0-2 (0-1)

Au marcat: I. Cristea (min. 23), Fl. Tănase (min. 56)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Căpuşă (min. 90+2 Martac), Piţian, Paul Iacob, Fomba - Neguţ (min. 86 Atanase), Raţă, Dulca (min. 86 Cherchez), Yameogo (min. 71 Neicuţescu) - D. Popa, Florea (min. 71 Berisha)

FCSB (antrenor Anton Petrea): Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Panţâru (min. 57 Ov. Popescu) - Simion (min. 46 Şut), Vînă (min. 46 Buş), Olaru (min. 77 Oaidă) - Man, Tănase (min. 90+2 Buziuc), Moruţan

Alte știri din Liga 1