Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Mai greu decât o arată scorulFlaviu Buboi / SportPictures.eu
10 Aug 2019

Liga 1: Mai greu decât o arată scorul

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în Gruia în partida în care a primit replica celor de la FC Hermannstadt, însă succesul a stat sub semnul întrebării până în minutele de final ale partidei.

Campionii au deschis scorul în minutul 14 prin Păun, șut de la 16 metri după ce i-a driblat pe rând pe Buzan și Dandea, după care au redus turația motoarelor și le-au permis sibienilor să iasă la rampă. Caiado s-a apropiat de egalare în minutul 31 când lovitura sa de cap a fost scoasă de pe linia porții de Mureșan, însă la fel de bine clujenii se puteau distanța dacă arbitrul Horia Mladenovici ar fi dictat penalty în minutul 40 la intrarea din spate a lui Romario Pires la Țucudean.

Imediat după pauză un șut deviat al lui Jo Santos a fost aproape să-l păcălească pe Vâtcă, care a respins în lateral cu vârful degetelor, iar în minutul 82 portarul gazdelor a fost salvat de transversală la șutul violent al lui Petrișor Petrescu. După numai două minute Costache a îndeplinit o formalitate și a împins balonul în plasă din 3 metri după ce acesta a revenit în teren după ce a lovit transversala trimis cu capul de Omrani. Scorul final a fost stabilit în minutul 89 din penalty de Omrani, lovitura de pedeapsă fiind acordată în urma unui fault evident al lui Opruț la Hoban.

 

CFR Cluj - FC Hermannstadt 3-0 (1-0)

Au marcat: Păun (min. 14), Costache (min. 84), Omrani (min. 89 pen.)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Vâtcă – Butean, Cestor, A. Mureşan, Peteleu – Itu (min. 56 Sylla), Hoban, Păun – Costache, Ţucudean (min. 86 Burcă), M. Pereira (min. 62 Omrani)

FC Hermannstadt (antrenor Costel Enache): Figueiredo – Măţel, Luchin, Dandea, Opruţ – Buzan (min. 33 Yazalde), R. Pires – P. Petrescu, Caiado, Jo Santos (min. 73 Cordea) – Debeljuh (min. 70 Blănaru)

Alte știri din Liga 1