Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Mahlangu tranșează derby-ul etapeiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Aug 2018

Liga 1: Mahlangu tranșează derby-ul etapei

În Ștefan cel Mare, FC Viitorul a arătat din nou o lipsă de eficacitate în ofensivă, fiind ”pedepsită” de Dinamo la o fază în care Daniel Popa a avut o sclipire de artist.

Partida a început cu câte un șut de la distanță la fiecare poartă, Artean (min. 16) și respectiv Ricardo Grigore (min. 20) au încercat să prindă cadrul porții, dar fără succes. După ce în minutul 33 Daniel Popa a întors la marginea careului mare pentru Nistor și șutul acestuia a trecut pe lângă poartă, șase minute mai târziu tot el dezvoltă o acțiune pe partea dreaptă și cu o trecere de efect pe lângă Țîru rămâne singur în apropierea liniei de fund și centrează perfect pentru Mahlangu la 6 metri, sud-africanul reluând simplu în plasă. Oaspeții se apropie de egalare în minutul 41 prin Luchin, a cărui reluare din mijlocul careului a trecut mult pe lângă stâlpul din dreapta lui Penedo, apoi în minutul 51 Mladen a centrat în fața porții pentru Drăguș și din intervenția lui Mihai Popescu se putea ivi un autogol, dar Penedo a fost atent și a prins. Tot un autogol puteam consemna în minutul 64, când Țîru a deviat șutul lui Grigore, apoi la trei minute distanță Salomao a reluat din 8 metri direct în brațele lui Cojocaru. Ocaziile mari au lipsit până la ultimul fluier, gazdele fiind comasate în propria treime și așteptând erorile jucătorilor Viitorului pentru a țâșni pe contraatac.

Scor final Dinamo – Viitorul 1-0 (1-0), a doua victorie a campionatului și primul meci în care Dinamo nu a primit gol.

 

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo - Corbu, M. Popescu, Ciobotariu, V. Olteanu - Mahlangu, R. Grigore - D. Sorescu (min. 86 Moldoveanu), Nistor, Salomao (min. 90+3 Pesic) - D. Popa (min. 78 Axente)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Duarte Lima (min. 74 Houri), Ţîru, Luchin, De Nooijer - V. Achim (min. 55 Măţan), Mladen (min. 55 Ciobanu), Artean - I. Hagi, Drăguş, Vînă

Alte știri din Liga 1