Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Lotul echipei Gaz Metan s-a reunit la MediașAndi Popescu / SportPictures.eu
05 Ian 2017

Liga 1: Lotul echipei Gaz Metan s-a reunit la Mediaș

Patru jucători au lipsit de la reunirea Gazului, Azdren Llullaku transferat în Kazahstan la FK Astana, Romeo Roberto care ajunge miercuri seara la Mediaș, Eric de Oliviera care va ajunge vineri și Aleksander Susnjar care este așteptat și el în zilele următoare. Cristian Gavra și Valentin Coșereanu care vin amândoi după accidentări grave și operații, au început pregătirea alături de echipă.

Gaziștii au efectuat un prim antrenament de reacomodare la efort pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive, iar de joi vor avea câte două antrenamente pe zi, cu excepția zilei de duminică.

Marți, 10 ianuarie, lotul se va deplasa la București, iar miercuri dimineața va zbura spre Antalya. Echipa se va pregăti în Turcia până în data de 26 ianuarie, perioadă în care va disputa un număr de trei jocuri de verificare. Programul acestora urmează să fie stabilit în zilele următoare. 

 

sursa: www.gaz-metan-medias.ro

Alte știri din Liga 1