Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Liga 1: Liniște în Gruia, neliniște la VoluntariMircea Rosca / SportPictures.eu
13 Mai 2016

Liga 1: Liniște în Gruia, neliniște la Voluntari

Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca a fost gazda unei partide în care CFR Cluj a obținut cele trei puncte care îi asigură matematic rămânerea în Liga 1 și în sezonul viitor, lucru de care FC Voluntari începe să nu mai fie sigură.

Cu toate că au început pozitiv, cu un gol marcat în minutul 26 cu capul de nou-intratul Novakovic din 6 metri după o lovitură de colț executată de Filipov, ilfovenii s-au văzut egalați după numai patru minute de Nouvier, care a finalizat cu un șut din prima din interiorul careului lui Bornescu o acțiune de contraatac a gazdelor purtată pe partea dreaptă de Jakolis. Clujenii au făcut diferența pe tabelă în minutul 56 prin golul lui Petrucci, italianul finalizând din interiorul careului o acțiune pe flancul drept dezvoltată de Tiago Lopes și continuată de Jakolis cu o centrare inspirată înapoi pentru colegul său din avanposturi. Jakolis, poate cel mai bun jucător al partidei, își putea încununa prestația cu un gol în minutul 58, dar reluarea sa cu capul a fost pe direcția lui Bornescu, portarul ilfovenilor reușind să respingă.

Scorul final a fost CFR Cluj - FC Voluntari 2-1 (1-1), în urma căruia echipa ilfoveană a înregistrat a șasea înfrângere consecutivă și se scufundă încet, dar sigur în subsolul clasamentului de play-out. Deocamdată pe loc de baraj, FC Voluntari poate coborî încă o poziție, pe loc direct retrogradabil, în cazul unui succes al timișorenilor în partida de luni de la Ploiești.

 

CFR Cluj (antrenor Antonio Conceicao): Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora - Petrucci, Gomelt, J. Ruiz (min. 90 L. Goian) - Jakolis, Bud (min. 64 C. Lopez), Nouvier (min. 78 Vitor Bruno)

FC Voluntari (antrenor Sorin Popescu): Bornescu - Filipov, Maftei, Spahija (min. 24 Novakovic), Căpăţînă (min. 85 Chitoşcă) - V. Achim (min. 75 Enceanu), D. Novac, Wilfred Moke, L. Rus - M. Voduţ, A. Bălan

Alte știri din Fotbal