Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Legiunea spaniolă iese la rampăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Sep 2020

Liga 1: Legiunea spaniolă iese la rampă

Chiar dacă a obținut doar un egal în Ștefan cel Mare cu FC Botoșani, Dinamo a arătat mai multă calitate în joc și valoarea individuală a noii achiziții Borja Valle a strălucit chiar la debut.

Un start de meci dominat de alb-roșii cu un șut în plasa laterală al lui Gol în minutul 11 și o bară a lui Sorescu în minutul 21 a fost contracarat de formația moldoveană prin faza din minutul 20 la capătul căreia Keyta a tras în Straton singur cu portarul dinamovist, iar în minutul 37 oaspeții au punctat pe tabelă. Pornit dintr-o poziție suspectă de ofsaid, Ofosu a preluat balonul pasat în adâncime de Babunski, a pătruns în careu și l-a întors pe Straton pentru a centra la 6 metri pentru Ashkovski, iar reluarea acestuia cu capul l-a lovit în picior pe Isma Lopez și a intrat în plasă.

Dinamo a pornit repriza secundă cu motoarele turate, Juan Camara a șutat peste transversală în minutul 47, apoi Borja Valle a pasat în careu pentru Nemec în minutul 54, dar reluarea atacantului slovac a trecut mult pe lângă poartă. În condițiile în care defensiva botoșenenilor a fost aproape ermetică, egalarea nu putea surveni decât dintr-o execuție de excepție, autorul acesteia fiind Borja Valle. Mijlocașul spaniol care a preluat tricoul cu numărul 10 a primit o pasă în cercul de la centrul terenului în jumătatea proprie de teren a ”câinilor roșii” și l-a executat pe Pap cu un lob ce ne aduce aminte de momentele de geniu ale lui Gică Hagi. Un șut pe lângă trimis din afara careului de Juan Camara în minutul 83 și eliminarea lui Cascini din tabăra oaspeților pentru al doilea cartonaș galben au fost ultimele evenimente notabile ale partidei la capătul căreia legiunea spaniolă a lui Dinamo a ieșit la rampă.

 

Dinamo București - FC Botoșani 1-1 (0-1)

Au marcat: Borja Valle (min. 71)/Isma Lopez (min. 37 aut.)

Dinamo București (antrenor Cosmin Contra): Straton - David Gonzales (min. 88 Mihaiu), Puljic, R. Grigore, Isma Lopez - Sorescu, Răuţă, J. Gol, Fabbrini (min. 46 Camara) - Nemec, Măgureanu (min. 46 Borja Valle)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Babunski, Cascini - Ashkovski (min. 67 Florescu), Ofosu (min. 84 Patache), Keyta (min. 84 M. Roman)- Dugandzic (min. 90+2 Ţigănaşu)

Alte știri din Liga 1