Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Laidouni semnează o victorie mare pentru FC VoluntariDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
10 Mar 2019

Liga 1: Laidouni semnează o victorie mare pentru FC Voluntari

FC Voluntari abordează play-out-ul cu o altă atitudine, jocul de astăzi din Copou cu Politehnica Iași dovedind că mâna lui Cristiano Bergodi începe să se vadă.

Bine așezată în teren, formația ilfoveană a ratat o primă ocazie în minutul 5 când Tudorie a respins balonul din careul mic al gazdelor surprins fiind de traiectoria acestuia și de faptul că fundașii ieșeni nu au intervenit pe centrarea din corner a lui Ion Gheorghe. Trei minute mai târziu Laidouni a speculat o bâlbâială a lui Gallego, i-a furat balonul și profitând de inerția lui Gardoș, a pivotat și a șutat direct la vinclu, deschizând scorul. Fără un atacant de anvergura lui Andrei Cristea, formația pregătită de Flavius Stoican a suferit și în ofensivă, acolo unde Enoh l-a pus totuși în dificultate pe Vâtcă în minutul 29, dar a avut o execuție lamentabilă, un semiluft din 6 metri singur cu portarul oaspeților, un minut mai târziu și i-a permis acestuia să prindă cu siguranță balonul.

În partea a doua a jocului Gadze a dat din nou emoții gazdelor după ce a trimis cu vârful bocancului către poarta lui Mino în minutul 75, dar portarul ieșenilor a respins în corner, apoi un minut mai târziu Gardoș îl lovește cu cotul pe Bălan în propriul careu și se dictează penalty. Laidouni execută și face dubla, închizând practic partida.

Scor final Politehnica Iași – FC Voluntari 0-2 (0-1) și ilfovenii urcă pe loc de baraj cu 14 puncte, în timp ce ieșenii rămân pe locul 10 cu 17 puncte.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Ruben Mino - Adria Gallego, Gardoş, Frăsinescu, Panţîru - Rus, Cioinac - Platini (min. 46 Semedo), Joao Teixeira (min. 89 Bădic), Sanoh - Enoh (min. 60 P. Petre)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Ricardinho (min. 85 Hodorogea), Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Signorelli – I. Gheorghe, Laidouni, Gadze (min. 89 Pîrcălabu) - Tudorie (min. 73 A. Bălan)

Alte știri din Liga 1