Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: La un punct de izbăvireRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Mai 2016

Liga 1: La un punct de izbăvire

Concordia Chiajna mai are nevoie de un singur punct pentru a scăpa matematic de retrogradare. Victoria de astăzi de pe arena de la marginea Bucureștiului contra celor de la CFR Cluj i-a dus la șase puncte distanță față de FC Voluntari și simultan i-a oprit pe ardeleni să treacă cel puțin temporar pe primul loc al play-out-ului.

Ilfovenii s-au instalat la conducere încă din minutul 5, când Pena a reluat cu capul de la 7 metri centrarea de pe partea stângă a lui Bucurică, vârful gazdelor fiind aproape de a face dubla în minutul 9, dar reluarea sa din 16 metri a trecut mult peste poartă. CFR Cluj reușește să egaleze în minutul 71 după un penalty acordat de arbitrul Sebastian Colțescu la o intervenție a lui Bucurică asupra lui Jakolis, însă reușita nu a venit direct din lovitura de pedeapsă. Execuția lui Cristian Lopes a fost respinsă de Vâtcă, mingea a ricoșat la Camora care a trimis în transversală, iar Beleck, pe fază, a împins balonul în plasă. Bucuria a pus stăpânire pe tribunele din Chiajna în minutul 80 după reușita lui Purece cu un șut la colțul scurt trimis din interiorul careului, Vâtcă purtând o parte din vină pentru primirea golului. La poarta cealaltă Bălgrădean a făcut o minune la reluarea din voleu a lui Nouvier din prelungirile partidei și a conservat tabela pentru scorul final Concordia – CFR Cluj 2-1 (1-0).

 

Concordia (antrenor Adrian Falub): Bălgrădean - Grădinaru (min. 83 Mamele), Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică - Giurgiu (min. 25 Purece), Obodo, M. Cristescu - Pena, Cr. Garcia (min. 62 Milevskyi)

CFR Cluj (antrenor Antonio Conceicao): Vâtcă - D. Coelho, Tinc, L. Goian, Camora - Gomelt, Petrucci, F. Nascimento (min. 56 Jakolis) - V. Bruno (min. 46 Beleck), Cr. Lopez, Nouvier

Alte știri din Liga 1