Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: La omul sărac...Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Mai 2016

Liga 1: La omul sărac...

CSMS Iași continuă parcursul de regularitate și și-a luat revanșa pentru înfrângerea din turul play-out-ului suferită în Copou în fața celor de la FC Voluntari. Astăzi, pe arena inaugurată recent în localitatea ilfoveană, elevii lui Nicolo Napoli au luat toate cele trei puncte și au aruncat mănușa contracandidaților direcți la locul de cupe europene, CS U Craiova. Ilfovenii au reușit performanța de a se bate singuri cu un penalty făcut total inutil și cu un autogol de cascadorii râsului și reprezintă personificarea fotbalistică a zicalei ”la omul sărac nici boii nu trag”.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 32 în urma unei lovituri de pedeapsă acordată de arbitrul Marcel Bârsan la împingerea inutilă, în colțul careului mare, a lui Ţîru la Andrei Cristea, care nu se îndrepta direct spre poartă. Atacantul și-a asumat responsibilitatea transformării și l-a executat pe Bornescu cu un șut în plasa laterală din dreapta portarului ilfovenilor, iar la numai patru minute distanță a contribuit la obținerea golului cu numărul 2. Cristea a șutat din interiorul careului ilfovenilor, Bornescu a respins către mijlocul careului, mingea a ajuns la Maftei, care în încercarea de a degaja nu se asigură și trimite în Barna, balonul intrând apoi în plasă. Până la pauză Adrian Bălan reduce din diferență cu o execuție perfectă a unei lovituri libere de la 22 de metri, balonul lovind pământul exact pe linia porții lângă bara din stânga lui Grahovac.

În minutul 67 gazdele cer la rândul lor penalty la o împingere a lui Voicu la Voduț, dar ”centralul” lasă jocul să continue. Ultima ocazie îi aparține lui Bălan, în încercarea de a transforma o altă lovitură liberă, dar tabela rămâne neschimbată și indică la final FC Voluntari – CSMS Iași 1-2 (1-2), a cincea înfrângere consecutivă pentru ilfoveni ce îi ține fixați pe locul de baraj și le oferă urmăritoarelor ACS Poli și Petrolul o speranță în plus pentru salvare de la retrogradarea directă.

 

FC Voluntari (antrenor Sorin Popescu): Bornescu - Filipov, Spahija, Ţîru, Barna (min. Enceanu 40) - Rus, Achim, Maftei, Voduţ - Bălan, Tudorie (min. 65 Monakana, min. 82 Căpăţînă)

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Bădic - Bole, Gheorghe (min. 88 Enescu), Mitic, Llullaku (min. 81 Viveiros) - Andrei Cristea (min. 71 Creţu), Golubovic

Alte știri din Liga 1