Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: La două puncte de locul 2Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Apr 2016

Liga 1: La două puncte de locul 2

Rotariu a fost cel care a făcut diferența pe Arena Națională în partida dintre Dinamo și ASA Târgu Mureș. Nouarul ”câinilor roșii” a ratat câteva ocazii importante și a înscris un gol superb din lovitură liberă, gol ce a adus trei puncte pentru echipa din Ștefan cel Mare și au apropiat-o la numai două lungimi în urma ocupantei locului 2, Steaua.

Vali Lazăr a deschis în minutul 3 suita ocaziilor din această seară cu un șut în transversală direct din lovitură liberă, apoi Rotariu a reluat cu capul din 6 metri o centrare a lui Hanca, dar balonul nu a prins cadrul porții lui Stăncioiu. Mult mai aproape de a înscrie a fost Rotariu în minutul 28, reluarea sa cu capul dintr-o poziție similară depășindu-l pe Stăncioiu, însă Pîrvulescu a intervenit providențial și din 2 metri a respins mingea ce se îndrepta spre poarta goală. Patru minute mai târziu Essombe reia și el cu capul pe lângă poarta oaspeților, iar Rotariu încheie repriza cu o execuție de efect și cu efect a unei lovituri libere în urma căreia balonul se îndrepta spre vinclul porții mureșenilor, dar Stăncioiu a intervenit cu un reflex și a respins în corner.

La șapte minute de la reluare nouarul dinamoviștilor nu a mai greșit ținta, șutul său din lovitură liberă de la 20 de metri găsind vinclul din stânga lui Stăncioiu și modificând tabela. Cum cu două minute înainte Balaur fusese eliminat pentru al doilea ”galben”, lucrurile părea a sta bine pentru gazde, însă tabela nu s-a mai modificat până la final.

S-a terminat Dinamo – ASA 1-0 (0-0), scor care duce la 7 numărul partidelor fără victorie în campionat pentru mureșeni, în fapt toate meciurile disputate de ei în play-off.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Nedelcearu, St. Filip – P. Anton (cpt), Mevlja – D. Rotariu, Kortzorg (min. 46 Gnohere), V. Lazăr (min. 57 V. Costache) – Essombe (min. 72 Palic)

ASA (antrenor George Ciorceri): Stăncioiu (cpt) – G. Matei, I. Balaur, M. Constantin (min. 28 I. Gonzalez), Pîrvulescu – Buş, Gorobsov, Voiculeţ, Brandan – Ţucudean (min. 70 Jazvic), R. Costa (min. 57 Borza)

Alte știri din Liga 1