Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Kone curmă chinulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Oct 2015

Liga 1: Kone curmă chinul

De 15 etape și de Gigi Mulțescu au avut nevoie cei de la FC Voluntari pentru a obține prima lor victorie în campionat. Au așteptat și partenerul ideal, Petrolul, singura echipă clasată sub ei, pentru a fi favoriți ai hârtiei.

Cu toate acestea, au avut nevoie de răbdare și de clipa de rătăcire a lui Tudose care a generat faza golului marcat de Kone în minutul 46. Imediat după pauză, fundașul Petrolului s-a complicat și nu a degajat din prima un balon pe care îl controla la limita careului propriu, iar pasa lui a fost interceptată de un jucător al echipei gazdă, apoi balonul a ajuns la Kone, care l-a executat cu un șut plasat de la 12 metri pe Pecanha. Portarul ”găzarilor” fusese de netrecut până în acel moment, apărând inclusiv un penalty executat de Gossens. Același Tudose putea îngropa Petrolul în minutul 84, dar arbitrul Sebastian Colțescu nu a acordat penalty pentru tragerea de tricou la Iorga. Foarte bine în minutul 94 se putea acorda 11 metri și pentru Petrolul la ieșirea hazardată a lui Botaș la o centrare în careu pentru Zoubir.

S-a încheiat FC Voluntari – Petrolul 1-0 (0-0), rezultat ce schimbă cromatica prin care ilfovenii văd viitorul.

 

FC Voluntari (antrenor Gheorghe Mulţescu): Balauru (min. 46 Botaş) - Rus, Maftei, Rădoi, Briceag - Goossens, Novac - Iorga, Pancu (min. 62 Todoran), Kone - Bălan (min. 88 Achim)

Petrolul Ploieşti (antrenor Eusebiu Tudor): Pecanha - Peteleu (min. 69 Lemnaru), Benga, Tudose, Genev - Bucşa, Marinescu - Salazar, Zoubir, Nepomuceno (min. 65 Milinceanu) - Toto Tamuz

Alte știri din Liga 1