Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Koljic aduce in extremis trei puncte pentru olteniBogdan Balas / SportPictures.eu
22 Aug 2020

Liga 1: Koljic aduce in extremis trei puncte pentru olteni

Universitatea Craiova a avut șansă în partida de la Sf. Gheorghe cu Sepsi OSK, una dominată de covăsneni, și a făcut diferența în minutele de final pentru a-și trece în cont trei puncte importante pe terenul unde se câștigă foarte greu.

Pigliacelli a scos de pe linia porții o lovitură de cap a lui Mitrea și a salvat în minutul 6 prima ocazie a gazdelor, iar în minutul 22 a respins din plonjon centrarea trimisă de Purece din flancul drept pentru Carnat. Un gol anulat lui Purece în minutul 26 pe motiv de ofsaid a fost urmat patru minute mai târziu de o nouă ocazie a gazdelor, Pigliacelli fiind din nou la post la torpila trimisă de Dimitrov din afara careului. Ultima ocazie a primei reprize le aparține oltenilor și a venit în minutul 42, când Mihăilă reușind contraperformanța de a trimite din 3 metri direct în Niczuly balonul centrat de pe partea dreaptă de Ivan.

Presiunea celor de la Sepsi continuă și după pauză, Bancu îl blochează pe Carnat în minutul 56, în minutul imediat următor Pigliacelli scoate de pe linia porții lovitura de cap a lui Aganovic, iar în minutul 68 Purece încearcă un șut din afara careului, dar nu prinde cadrul porții. În minutul 89 Koljic aduce victoria pentru olteni, o victorie nesperată după cum decurgeau ostilitățile, reluând din apropierea porții lui Niczuly un șut la colțul lung al lui Bărbuț care nu prindea cadrul porții.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova 0-1 (0-0)

A marcat: Koljic (min. 88)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Dimitrov, Bouehenna, Bogdan Mitrea, Ştefan- Deligiannidis (min. 76 Nouvier), Aganovic (min. 76 Kovacs), Vaşvari, Purece (min. 84 Achahbar) – Ştefănescu (min. 46 I. Fulop), Carnat (min. 84 Mitrea)

Universitatea Craiova (antrenor Cristiano Bergodi): Pigliacelli – Vlădoiu (min. 65 Vătăjelu), M. Constantin, Bălaşa, Bancu - Nistor, Mateiu (min. 63 Screciu), Cicâldău, Ivan (min. 86 Bărbuţ), Koljic, Mihăilă (min. 64 Baiaram)

Alte știri din Liga 1