Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Juveții defilează în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
02 Nov 2018

Liga 1: Juveții defilează în Copou

Universitatea Craiova a extins la 5 seria înfrângerilor consecutive ale Politehnicii Iași impunându-se la scor de forfait în deplasarea din capitala Moldovei.

Meciul a debutat cu un moment dramatic, care putea deveni tragic. La o fază la mijlocul terenului Laurențiu Rus l-a lovit cu brațul în gât pe Mihăilă, jucătorul echipei oaspete prăbușindu-se pe gazon. Intervenția echipajelor medicale a fost ușor întârziată, dar important este că Mihăilă și-a revenit repede și a fost transportat la spital. Pe teren arbitrul Andrei Chivulete a decis eliminarea fundașului dreapta al gazdelor, așa încât din minutul 10 elevii lui Flavius Stoican au jucat în inferioritate numerică. Ei au rezistat până la pauză, dar în minutul 47 Mateiu înscrie cu capul după centrarea din flancul stâng trimisă de Bancu și înclină decisiv balanța. Peste numai șase minute Mitriță a dublat avantajul pe tabelă cu un șut în cros de la limita careului mare, iar în minutul 69 el a dovedit altruism și a pasat perfect pentru Koljic pentru ultimul gol al partidei.

S-a încheiat Politehnica Iași – Universitatea Craiova 0-3 (0-3), rezultat ce urcă echipa olteană pe locul 2 cu 25 de puncte, în timp ce moldovenii rămân pe 11 cu 14 puncte.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): D. Rusu - L. Rus, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru - Qaka, Cioinac - Sanoh, Flores (min. 46 Bădic), Platini (min. 58 Enoh) - A. Cristea (min. 73 N'Dongala)

Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mitriţă (min. 82 Meza Colli), Mihăilă (min. 17 Fedele) - Koljic (min. 73 N. Rocha)

Alte știri din Liga 1