Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Jefte și Adi Petre semnează prima victorie a FaruluiSorin Danielciuc / SportPictures.eu
25 Iul 2021

Liga 1: Jefte și Adi Petre semnează prima victorie a Farului

FC Farul a dispus cu 2-0 de Gaz Metan Mediaș pe arena de la Ovidiu și a făcut o primă bucurie suporterilor veniți în număr mare să-și susțină favoriții.

Elevii lui Gică Hagi nu au găsit drumul spre gol în primele 45 de minute, șutul blocat al lui Pitu din minutul 27 și cel trimis de Dobrosavlevici din colțul careului mare în brațele lui Vâlceanu în minutul 42 au fost ocaziile lor notabile. De partea cealaltă, medieșenii au avut o ocazie în minutul 37 când Chamed s-a depărtat de marcajul lui Dobrosavlevici și a reluat cu capul pe lângă poartă din 7 metri centrarea lui de Moura.

Gazdele beneficiază de un penalty în minutul 53 la lovitura cu cotul în săritură aplicată de Mathaus asupra lui Larie și Jefte Betancor transformă fără emoții de la punctul cu var înscriind primul gol al Farului în această ediție de campionat. Forțați să caute egalarea, medieșenii au fost aproape să o obțină în minutul 64 în urma loviturii libere executate de Grădinaru la care Filip a reluat cu capul pe lângă buturile apărate de Tordai. Portarul gazdelor a avut o intervenție bună în minutul 74 la șutul lui Chamed din marginea careului, Buta respingând decisiv balonul ce se îndrepta totuși spre poarta goală. Soarta partidei a fost decisă de golul lui Adrian Petre din minutul 81, vârful de atac urmărind balonul respins în față de Vâlceanu în urma unui șut trimis de Pitu de la 20 de metri.

Farul obține prima victorie și urmează să se deplaseze etapa viitoare în Capitală pentru meciul cu Rapid, în timp ce Gaz Metan revine la Mediaș pentru partida contra celor de la FC Argeș.

 

FC Farul - Gaz Metan Mediaș 2-0 (0-0)

Au marcat: Jefte Betancor (min. 55 pen.), Ad. Petre (min. 81)

FC Farul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai - Georgescu (min. 60 Buta), Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer - Romario Pires, Mladen, Castaneda (min. 66 Grameni) - Chiţu (min. 66 Ad. Petre), Jefte Betancor (min. 86 Andronache), Pitu (min. 86 N. Popescu)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Vâlceanu - Roberto Romeo, Matricardi, Mathaus (min. 77 Trif), Velisar - Pereira (min. 60 Ciocan), Gabriel de Moura (min. 83 Lixandru) - Gaspar (min. 46 Horşia), Chamed, Filip - Grădinaru (min. 83 Sarr)

Alte știri din Liga 1