Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ivan păstrează cele trei puncte în BănieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Iul 2021

Liga 1: Ivan păstrează cele trei puncte în Bănie

Meci interesant în Bănie între Universitatea Craiova și FC Argeș. Proaspăt deținătoare a Supercupei României, formația pregătită de Marinos Ouzounidis s-a impus în fața unei formații încrezătoare în forțele sale printr-un gol marcat de Andrei Ivan în minutul 55.

Atacantul gazdelor a înscris unica reușită a jocului cu o execuție de atacant de rasă, apărând oportun în fața lui Meza Colli la 6 metri și reluând cu capul centrarea lui Cîmpanu. Gazdele au avut emoții în minutul 35 la ratarea lui Lupeta, vârful portughez irosind o ocazie imensă după ce a reluat din mijlocul careului, nemarcat, balonul respins de Pigliacelli în urma unui șut al lui Ișfan. Același Lupeta a fost semnalat în ofsaid în minutul 71 la o pasă în adâncime a lui Tofan care l-a lăsat singur cu Pigliacelli, apoi tot el face o preluare de efect și șutează pe lângă buturile oltene în minutul 79. Din poziție de pivot, portughezul l-a servit pe Ișfan în minutul 87, șutul acestuia, fără intensitate, fiind scos greu de Pigliacelli, însă ultima ocazie de a marca a aparținut gazdelor. Bancu și Cicâldău au combinat simplu și au depășit defensiva piteșteană, Cicâldău nereușind totuși să-l învingă pe Greab cu un șut din unghi respins în corner de portarul oaspeților.

Așadar, Universitatea ia trei puncte importante și dă replica CFR-ului în sprintul de început de campionat.

 

Universitatea Craiova - FC Argeș 1-0 (0-0)

A marcat: A. Ivan (min. 55)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Vătăjelu (min. 37 Bancu) – Mateiu, Nistor – Câmpanu (min. 74 Baiaram), Cicâldău, A. Ivan (min. 83 Screciu) – Koljic (min. 83 Markovic)

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat – Isfan, Şerban (min. 87 Viana), Meza Colli, Cr. Tănase (min. 62 Dumitraşcu) – Palic (min. 74 Teles) – Lupeta

Alte știri din Liga 1