Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Istoria nu se repetăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Sep 2018

Liga 1: Istoria nu se repetă

La Voluntari, FCSB a condus din nou cu 2-0, dar nu s-a mai poticnit în meciul cu Dunărea Călărași așa cum a făcut-o cu FC Botoșani în urmă cu trei săptămâni.

Jucătorii oaspeți puteau da lovitura chiar în primul minut al partidei, dar Mediop a tras pe direcția lui Bălgrădean după ce a rămas singur cu portarul gazdelor. Dacă au scăpat cu fața curată, elevii lui Nicolae Dică au punctat la prima lor ocazie, în minutul 8 Man executându-l în doi timpi pe Straton. Portarul oaspeților a respins în primă instanță lovitura de cap a mijlocașului, dar balonul a revenit la acesta și a înscris simplu pentru 1-0. O lovitură liberă executată în minutul 21 de Florinel Coman i-a dat din nou emoții lui Straton, apoi la poarta cealaltă Wallace nu a putut fructifica o fază la care defensiva roș-albastră a fost confuză. Tănase (min. 30) și Keyta (min. 33) încearcă șuturile de la distanță, pentru ca Rusescu și Tănase să fie blocați la aceeași fază de Straton. Repriza se încheie cu penalty-ul transformat cu siguranță de Tănase, acordat de arbitrul Ionuț Coza la faultul evident al lui Ispas la Rusescu.

Mediop lovește bara în minutul 55 dintr-o poziție ideală ratând relansarea jocului, apoi Ispas reia cu capul de la marginea careului mare centrarea din lovitură liberă a lui Pană și îl obligă pe Bălgrădean să boxeze. Finalul de meci îi găsește din nou în avanposturi pe roș-albaștri cu Benzar, Man și Stan încercând vigilența lui Straton, dar tabela nu se mai schimbă și se încheie FCSB – Dunărea Călărași 2-0 (2-0).

Elevii lui Nicolae Dică revin pe prima poziție a clasamentului cu două puncte în fața celor de la CFR Cluj, iar călărășenii rămân pe locul 9 cu 12 puncte.

 

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, A. Stan - Nedelcu, O. Popescu - D. Man, F. Tănase (min. 46 Gnohere), Fl. Coman (min. 79 Teixeira) - Rusescu (min. 59 Moruţan)

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Tenea, Dobrosavlevici, Wallace, Ispas - Cucu, Puşcaş (min. 78 V. Alexandru) - Kanda (min. 90 Bourceanu), Pană, Keyta (min. 68 Munteanu) - Mediop

Alte știri din Liga 1