Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Inversarea polilor în BănieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Aug 2021

Liga 1: Inversarea polilor în Bănie

Două reprize total diferite pe „Ion Oblemenco” în partida dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari.

Primele 45 de minute au fost un calvar pentru elevii lui Laurențiu Reghecampf, care nu au avut decât un șut pe poartă în minutele de prelungiri, autor Gustavo, din unghi și fără intensitate, dar au tremurat serios la lovitura de cap a lui Nemec din minutul 27 în urma căreia balonul a lovit bara din stânga lui Pigliacelli.

Nemulțumit de prestația elevilor săi și deja forțat să facă o schimbare la jumătatea primei reprize ca urmare a accidentării lui Koljic, Reghecampf aruncă în luptă după pauză alți trei combatanți. Inspirația de a-l ține în teren pe Gustavo i-a fost răsplătită, în minutul 50 brazilianul reușind deschiderea scorului cu un șut de la marginea careului ce a găsit trasa perfectă pentru a intra în plasă lângă rădăcina barei din stânga lui Neacșu. Introdus la pauză, Cîmpanu a dublat avantajul de pe tabelă în minutul 57 în urma unei pătrunderi în careu, un dribling scurt și un trasor la colțul scurt ce l-a surprins nepregătit pe portarul oaspeților. După cursul jocului, situația învingătoarei era clarificată, așa că pe final doar ambiția lui Markovic, înlocuitorul lui Koljic, a animat jocul. O incursiune în flancul stâng în minutul 85 încheiată cu un șut la colțul lung ce a ratat ținta și o șerpuire printre fundașii adverși în minutul 90 finalizată cu un șut pe centrul porții respins de Neacșu a fost urmată de golul ce-i recompensează eforturile, înscris în al doilea minut al prelungirilor. Angajat perfect cu o pasă filtrantă trimisă de Cîmpanu, Markovic a avut de această dată doar de îndeplinit o formalitate, executându-l pe Neacșu cu o „scăriță” la colțul lung.

Universitatea face 6 puncte după o a doua repriză în care a arătat o altă față, mult mai luminoasă și mai promițătoare pentru fanii săi.

 

Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-0 (0-0)

Au marcat: Gustavo (min. 50), Cîmpanu (min. 57), Markovic (min. 90+2)

Universitatea Craiova (antrenor Laurențiu Reghecampf): Pigliacelli - Vlădoiu (min. 75 M. Constantin), Găman, Screciu, Bancu - Vînă (min. 46 Mateiu), Capăţînă (min. 46 Ofosu), Nistor - Gustavo, Koljic (min. 25 Markovici), V. Constantin (min. 46 Cîmpanu)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): Rîmniceanu (min. 46 Neacşu) - Miranda, Tamaş (min. 46 Achim), Armaş, Briceag - Fulop (min. 65 Merloi), Raţă, I. Gheorghe - M. Ilie (min. 55 Tavares), Nemec (min. 79 Paraschiv), Lopes

Alte știri din Liga 1