Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Inspirația lui Dorinel decide învingătoareaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Oct 2018

Liga 1: Inspirația lui Dorinel decide învingătoarea

FCSB a luat abordat prea lejer jocul cu Concordia Chiajna și zeii fotbalului i-au pedepsit pe elevii lui Nicolae Dică.

Fără nicio ocazie clară de gol în primele 45 de minute în afară de mingea bâlbâită în careul mic de Gnohere și trimisă împleticit în brațele lui Greab, roș-albaștrii s-au aruncat în atac în partea a doua a jocului și au avut o bară în minutul 54 prin Filip, lovitură de cap de la limita careului mic după un corner executat de Man. Patru minute mai târziu Gnohere îl pune la treabă pe Greab și portarul ilfovenilor scoate de sub transversală mingea trimisă cu capul de vârful francez, apoi în minutul 60 Batin detonează bomba pe arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Introdus de câteva minute în teren de Dorinel Munteanu, vârful Concordiei a fost lansat pe flancul stâng și după ce a trecut ușor de Planic a pătruns în careu și l-a învins pe Bălgrădean din colțul careului mic cu un șut la firul ierbii trimis la colțul lung. Roș-albaștrii se precipită, Gnohere putea fi ajutat de zidul Concordiei la lovitura liberă din minutul 68, dar mingea deviată a ieșit în corner, Tănase este blocat de Bărboianu câteva minute mai târziu, iar în minutul 83 Teixeira șutează peste poartă din 16 metri.

S-a încheiat FCSB – Concordia Chiajna 0-1 (0-0), a doua înfrângere pentru vicecampioană, care rămâne cu un avantaj minim în fața CFR-ului și a celor de la Gaz Metan.

 

FCSB (antrenor Nicolae Dică): Bălgrădean - R. Benzar (min. 73 Rusescu), Planic, Filip, Morais - Nedelcu, Teixeira - Man (min. 81 Roman), Moruţan, Tănase (min. 84 Fl. Coman) - Gnohere

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Greab - G. Matei, Leca, Marc, Bărboianu - Gorobsov, Bucşa - R. Deaconu (min. 87 Panait), Ivanovic (min. 82 Cristescu), Grădinaru - Guessan (min. 57 Batin)

Alte știri din Liga 1