Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Înfrângere istorică în GroapăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Feb 2021

Liga 1: Înfrângere istorică în Groapă

FC Viitorul a „demolat” Dinamo pe arena din șoseaua Ștefan cel Mare, administrându-le „câinilor roșii” cea mai dură înfrângere pe teren propriu din ultimii 35 de ani.

Primul șoc a fost administrat în minutul 4, atunci când Ehmann a degajat în Matei, mingea a sărit la 20 de metri în zonă centrală până la Jo Santos care a semnat primul său gol în tricoul Viitorului în primul joc în care a fost titularizat, cu un șut în plasa laterală din stânga lui Eșanu. Zece minute mai târziu tot el scoate un penalty la o intervenție conjugată a lui Fabbrini și a lui Filip în marginea careului și George Ganea a transformat de la punctul cu var, apoi Ciobanu închide o repriză de coșmar pentru dinamoviști cu un șut din mijlocul careului după o pasă lobată primită de la Ganea și un dribling scurt care l-a scos din ecuație pe Bejan.

Gazdele au încercat să dea impresia unui boost de atitudine în startul reprizei secunde, dar presiunea s-a atenuat treptat, constănțenii reușind să înfigă încă două „banderillas” în trupul suferind al „taurului” dinamovist. „Banderilleros”, cei care au înfipt țepușele, au fost Tsoumou, în minutul 79 cu capul din 5 metri din cornerul bătut de Pitu, și Ciobanu, în minutul 81 cu un șut de la 16 metri ce a stabilit scorul final.

Elevii lui Mircea Rednic obțin, așadar, o victorie ce le dă un impuls de moral și, în plus, îi urcă pe locul 10 cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne cu 26 de puncte și coboară pe locul 13.

 

Dinamo București - FC Viitorul 0-5 (0-3)

Au marcat: Jo Santos (min. 4), G. Ganea (min. 16 pen.), Ciobanu (min. 44 și 81), Tsoumou (min. 79)

Dinamo București (antrenor Ionel Gane): Eşanu - Radu, Ehmann, Bejan, Filip - Nepomuceno (min. 46 Bani), Anton, Achim (min. 46 Răuţă), Fabbrini (min. 90 Borduşanu) - Morsay (min. 46 Stere) - Gueye

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Cojocaru - Benzar, Mladen (min. 75 Gaztanaga), Dobrosavlevici, Boboc - Matei (min. 46 Babunski), Artean, Ciobanu - Grădinaru (min. 67 Pitu), Ganea (min. 67 Andronache), Jo Santos (min. 75 Tsoumou)

Alte știri din Liga 1