Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Indecizia lui Tsoumou parafează remiza în TrivaleValentin Macrea / SportPictures.eu
19 Apr 2019

Liga 1: Indecizia lui Tsoumou parafează remiza în Trivale

FC Hermannstadt și FC Voluntari au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată în deschiderea etapei a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

Pe arena din Pitești, elevii lui Vasile Miriuță nu au putut să-i ofere noului director executiv Iuliu Mureșan o victorie de ”bun venit”, chiar dacă vârful de atac Tsoumou a avut două șanse de a înscrie într-o fază din prelungirile partidei.

Jocul a început bine pentru sibieni, care au deschis scorul în minutul 24 după un corner executat perfect de Offenbacher ce a trimis balonul cu efect și cu boltă la bara a doua, de unde colegul său din ofensivă Lendrić a reluat cu latul în poarta goală, Vâtcă ieșind pe sub balon. Jucătorii pregătiți de Cristiano Bergodi și-au respectat norma de cel puțin un gol pe meci în această fază a competiției și au obținut egalarea în minutul 41 prin Ricardinho, autor al unei lovituri de cap din 7 metri după centrarea perfectă a lui Gheorghe.

După o repriză secundă mai puțin ofertantă din punct de vedere al fazelor de poartă, Tsoumou a avut șansa de a tranșa victoria în primul minut de prelungiri, dar a luat decizia neinspirată de a pasa unui coechipier în situația în care era singur cu portarul, apoi după ce a primit mingea, s-a complicat inutil și a fost blocat de defensiva ilfoveană, astfel că tabela a rămas neschimbată până la final.

Sibienii fac 18 puncte și rămân pe loc de baraj la patru lungimi în urma botoșenenilor și a celor de la FC Voluntari.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Măţel, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Tătar - Dumitriu (min. 53 Jazvic), Offenbacher, Serediuc (min. 66 Petrescu) - Lendrić (min. 79 Blănaru), Tsoumou

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Russo, Balaur, Armaş, Gîsă - Căpăţînă, Răuţă - Ricardinho, Gadze (min. 85 G. Deac), I. Gheorghe - Bălan (min. 71 Tudorie)

Alte știri din Liga 1