Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ieșenii țin aproape de zona play-offDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
10 Feb 2019

Liga 1: Ieșenii țin aproape de zona play-off

O victorie mare pentru Politehnica Iași duce echipa pregătită de Flavius Stoican la două puncte distanță de ultimul loc de play-off ocupat de Sepsi OSK. Partida de astăzi din Copou le-a opus moldovenilor o contracandidată la un loc între primele 6 ale ierarhiei, Gaz Metan Mediaș venind să-și joace șansa după ce în prima etapă a scăpat printre degete victoria pe teren propriu cu Astra.

Soarta partidei a fost decisă la prima fază mai consistentă de poartă, în mintul 30. O lovitură liberă din propria jumătate a ieșenilor a trimis lung în flancul stâng balonul pentru Burlacu, mijlocașul a avansat impetuos și a pătruns în careul oaspeților după care a șutat din unghi. Pleșca a respins neconvingător spre mijlocul careului, de unde Zaharia a reluat din cădere fără a fi jenat de vreun fundaș medieșean. Repriza se încheie într-o notă animată cu ocazii de o parte și de alta, Garros (min. 34) și Mihalache (min. 45+1) obligându-l pe Pleșca să intervină pentru a-și salva echipa.

Oaspeții se apropie mai periculos în partea a doua a jocului prin Nasser Chamed în minutele 70 și 78, dar partida se încheie cu victoria gazdelor, Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș 1-0 (1-0).

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Ruben Mino - Bosoi, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Zaharia, Mihalache, Semedo (min. 82 Mihăescu), Burlacu (min. 77 Panţîru) - D. Flores (min. 87 Bădic), Garros

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - Creţu, I. Cristea, M. Constantin, Romeo - Fofana (min. 59 Chamed), Luis Aurelio - Olaru (min. 81 Mailat), Ivanov, Ely Fernandes - Yazalde (min. 76 Rondon)

Alte știri din Liga 1