Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ieșenii respiră, giurgiuvenii intră sub presiuneSportPictures.eu
10 Nov 2018

Liga 1: Ieșenii respiră, giurgiuvenii intră sub presiune

Aflată într-o spirală descendentă, Astra a mai primit o lovitură dureroasă chiar pe propriul teren. Politehnica Iași a întors scorul în inferioritate numerică și a pus capăt unei serii de cinci înfrângeri consecutive, trupa pregătită de Flavius Stoican primind o gură imensă de oxigen înaintea pauzei competiționale. În schimb, giurgiuvenii au suferit cea de-a cincea înfrângere în ultimele șase meciuri din campionat și apele s-au învolburat în sânul echipei.

Balanța în meci părea că se înclină definitiv în ultimele minute ale primei reprize după ce Sin a luat al doilea cartonaș galben în minutul 41, iar două minute mai târziu Valentin Gheorghe a deschis golul din 6 metri, cu latul în urma pasei primite de la Begue.

Alibec, cel de la care a pornit faza golului și căruia Valentin Gheorghe i-a suflat mingea din bocancul stâng, a fost aproape de a înscrie în minutul 49 când șutul său din 18 metri a lovit bara din stânga lui Rusu. Ratarea sa s-a răzbunat două minute mai târziu, Platini fiind găsit perfect în mijlocul careului gazdelor de centrarea trimisă de pe partea stângă de Panțîru și după o preluare cu pieptul atacantul din Insulele Capului Verde a reluat din întoarcere cu piciorul stâng, fără șansă pentru Lazar. Șocul golului primit a fost accentuat de penalty-ul acordat de arbitrul George Rădulescu în minutul 58 la hențul lui Belu-Iordache și transformat impecabil, în plasa laterală, de Andrei Cristea. Enoh a avut golul 3 în picior în minutul 90, Romario Moise a avut o șansă de egalare în al doilea minut al prelungirilor, însă s-a încheiat Astra – Politehnica Iași 1-2 (1-0).

 

Astra Giurgiu (antrenor Gheorghe Mulțescu): Lazar – Belu-Iordache (min. 77 Bahamboula), Bejan, Cestor, Radunovic - Mrzljak (min. 83 Moise) - Begue, N. Roşu (min. 53 Zoua), Biceanu, V. Gheorghe - Alibec

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka - Sanoh, L. Carlos, Flores (min. 75 Zaharia), P. Petre (min. 46 Panţîru) - A. Cristea (min. 62 Enoh)

Alte știri din Liga 1