Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ieșenii nu își revin și fac trei goluri cadou celor de la Gaz MetanValentin Macrea / SportPictures.eu
12 Sep 2020

Liga 1: Ieșenii nu își revin și fac trei goluri cadou celor de la Gaz Metan

Politehnica Iași a fost surclasată în Copou de Gaz Metan Mediaș, trupa pregătită de Daniel Pancu încasând pentru al doilea meci consecutiv patru goluri.

Dacă etapa trecută, la Botoșani, ieșenii nu au reușit să înscrie, astăzi ei au deschis scorul repede, în minutul 3, și păreau deciși să șteargă cu buretele amintirea înfrângerii din derby-ul Moldovei. Nou-venitul Zajmovic a șutat în cros din afara careului și a trimis balonul la vinclul de la colțul lung, reușita sa fiind una de generic, însă bucuria gazdelor nu a ținut mai mult de 5 minute deoarece Ciocan a speculat o greșeală a lui Baxevanos, a pătruns în careul gazdelor și după ce l-a driblat pe Axinte a trimis balonul în poarta goală. Oaspeții au trecut în avantaj în minutul 30 după un nou ”cadou” făcut de fundașii ieșeni, de această dată Bușu preluând neinspirat către propria poartă la 30 de metri și i-a pus pe tavă balonul lui Roberto Romeo, care l-a executat pe Axinte cu un lob.

Gazdele au ratat o ocazie imensă prin Zajmovic în minutul 55, incapabil să-l învingă din câțiva metri pe Buzbuchi, iar dezastrul a continuat cu autogolul din minutul 66 al aceluiași Bușu, debutant în tricoul Politehnicii. Fundașul stânga a fost lovit de balon în urma unui corner executat de pe partea stângă de Deaconu, cel care în minutul 82 avea să stabilească scorul final cu o execuție din lovitură liberă de la 20 de metri.

Gaz Metan obține a doua victorie consecutivă în campionat și este prima dată pentru elevii lui Dusan Uhrin când înscriu de patru ori într-un meci de la victoria din 25 august 2019 cu FCSB pe teren propriu.

 

Politehnica Iași - Gaz Metan Mediaș 1-4 (1-2)

Au marcat: Zajmovic (min. 3)/Ciocan (min. 8), R. Romeo (min. 30), Bușu (min. 66 aut.), Deaconu (min. 82)

Politehnica Iași (antrenor Daniel Pancu): Axinte – Onea, Frăsinescu (min. 75 Ntonalnto), Baxevanos (min. 46 Breeveld), Buşu – Vanzo, Mihalache, Passaglia Platini, Zajmovic (min. 67 A. Cristea), Calcan (min. 70 Popadiuc)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Dusan Uhrin): Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar (min. 73 Niţu) – Droppa, R. Popa – R. Romeo (min. 58 Chamed), Deaconu, Trif – Ciocan (min. 58 Sanoh)

Alte știri din Liga 1