Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ieșenii înving pentru prima dată CFR ClujLiviu Chirică / SportPictures.eu
07 Aug 2015

Liga 1: Ieșenii înving pentru prima dată CFR Cluj

CSMS Iași a stopat seria invincibilă a CFR-ului după un meci interesant în Copou care le-a adus prima victorie în întâlnirile directe.

Gazdele au deschis scorul în urma unui penalty acordat pentru ieșirea total eronată a lui Mincă, portarul clujenilor faultându-l în propriul careu pe Golubovic. Atacantul ieșenilor a urmărit bine o lansare în adâncime ce l-a sărit pe Tânc și a reușit să trimită balonul spre cadrul porții părăsite de Mincă, după care a fost busculat de acesta în timp ce fundașul clujean a reușit să respingă mingea de pe linia porții. Arbitrul Cătălin Popa a indicat punctul cu var și l-a eliminat pe Mincă, locul său în poartă fiind luat de Marc, intrat în teren în locul lui Negruț. Noul intrat nu s-a putut opune transformării în gol a loviturii de pedeapsă executate de Golubovic. Era minutul 24, iar un sfert de oră mai târziu s-a văzut din nou învins, de această dată de Enescu cu un șut ce a mângâiat iarba cale de 25 de metri înainte ca balonul să lovească rădăcina barei din stânga portarului clujean și să intre în plasă.

La pauză Feri Dican riscă tot și operează schimbările pe care le mai avea la îndemână, dar echipa gazdelor s-a dovedit a fi greu de impresionat, mai ales în 10. Cu toate acestea, clujenii reușesc să reducă diferența pe tabelă în minutul 77 prin Larie, din penalty. Lovitura de pedeapsă acordată pentru un fault dubitabil al lui Mihalache asupra lui Guima a fost executată îndrăzneț de fundașul central al oaspeților, care l-a culcat din fentă pe Grahovac și a executat în dreapta lui. Iluziile de egalare ale clujenilor s-au prăbușit odată cu accidentarea lui Guima din minutul 85 care i-a obligat să joace în 8 oameni de câmp și astfel s-a încheiat CSMS Iași – CFR Cluj 2-1 (2-0).

Cu 10 puncte, ieșenii trec pe primul loc în clasamentul la zi, în timp ce clujenii rămân cu 2 puncte după ce au recuperat cele 6 puncte de penalizare.

 

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Enescu, Mitic - Viveiros (min. 83 Ciucă), Grigorie (min. 66 Al.Creţu), Bole - Golubovic

CFR Cluj (antrenor Francisc Dican): Mincă - Coelho, Larie, Tânc, Camora - Petrucci, Mureşan - Tiago Lopes, Negruţ (min. 23 Marc), Păun (min. 46 Voiculeţ) - Beleck (min. 46 Guima)

Alte știri din Liga 1