Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ieșenii înving la Ovidiu și egalează la puncte ViitorulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Feb 2019

Liga 1: Ieșenii înving la Ovidiu și egalează la puncte Viitorul

Viitorul a suferit o înfrângere dureroasă pe teren propriu în meciul cu Politehnica Iași și continuă să rămână fără victorie de la 1 decembrie 2018, cea obținută în partida cu Dinamo.

În seara aceasta soarta jocului de la Ovidiu a fost decisă de o gafă a lui De Nooijer ce a dus la faultul lui Cojocaru la Platini și la un penalty transformat de Garros. Era minutul 85 și golul ieșenilor a picat ca un plumb în picioarele elevilor lui Gheorghe Hagi.

Până la acel moment partida nu a fost foarte ofertantă din punctul de vedere al fazelor de poartă, însă s-a remarcat prin două eliminări, câte una în fiecare tabără, Drăguș de la Viitorul în minutul 44 pentru două cartonașe galbene primite în interval de trei minute și Semedo pentru ieșeni în minutul 66 după ce 12 minute mai devreme luase primul cartonaș galben.

Oaspeții au avut o primă fază de poartă în minutul 22 la un șut al lui Qaka deviat în corner de un jucător al Viitorului, apoi șapte minute mai târziu Frăsinescu trimite pe lângă din 6 metri, pentru ca Țîru să rateze o ocazie monumentală în minutul 37 trimițând de la 3 metri balonul peste poartă. Mai strâns pe parcursul reprizei secunde, jocul are o sclipire în minutul 76 la execuția din lovitură liberă de la 25 de metri a lui Ianis Hagi în urma căreia balonul a lovit încheietura barelor.

S-a încheiat, însă, FC Viitorul – Politehnica Iași 0-1 (0-0), al șaselea meci fără gol înscris de constănțeni care se văd egalați la puncte de formația moldavă.

 

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer - Vînă (min. 89 Rivaldinho), T. Băluţă, Casap (min. 56 Achim) - Houri (min. 82 Calcan), Drăguş, Ianis Hagi

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Nino - Bosoi (min. 46 Platini), Gardoş, Frăsinescu, Sin - Mihalache, Qaka (min. 42 Semedo) - A. Zaharia, Flores, Burlacu (min. 79 P. Petre) - Boris Garros

Alte știri din Liga 1